El Cezire’den Mahmud Abbas’a şok ambargo!

El Cezire’den Mahmud Abbas’a şok ambargo!
İsrail’in üç hafta boyunca Gazze’de işlediği cinayetleri canlı yayınlarla dünyaya duyuran El Cezire televizyonu, resmi olarak görev süresi 9 Ocak’ta biten Filistin Yönetimi ve El Fetih lideri Mahmud Abbas’ı görmezden geldi.

OBAMA EL CEZİRE Mİ YOKSA CNN Mİ İZLİYOR? 

CANLI YAYINDA KONUŞAN PROFESÖRE BOMBA YAĞDI

EL CEZİRE'YE 'NEDEN KATLİAMI GÖSTERİYORSUN' KÜSTAHLIĞI 

YAHUDİLER, ERDOĞAN'A KİN KUSTU

EL KASSAM TUGAYLARININ TOPLANTISINI CANLI VERDİ

El Cezire televizyonu, bugün Gazze’de HAMAS’ın askeri kanadı İzzeddin El Kassam Tugayları’nın basın toplantısını canlı verirken, İsrail ve ABD ile işbirliği yapılmasından yana olan ve Mısır’daki basın toplantısında ‘Eğer insanlarımız ölüyorsa niye direniyoruz ki” diyen Mahmud Abbas’ın Kuveyt’teki Arap Birliği toplantısındaki konuşmasını canlı yayınlamadı.

‘ABBAS SİYASETEN ÖLÜ’
İsrail’in Gazze saldırısı boyunca El Cezire’ye konuk olan Arab gazeteci ve siyasi uzmanlar Abbas’ın artık siyasi olarak bittiğini ifade ederken, Abbas’ı ‘siyaseten öldü’ şeklinde tanımlamaları dikkat çekti.

ABBAS’IN KONUŞMASI YERİNE GAZZE’YE CANLI BAĞLANTI
Abbas’ın konuşmasına kısa bir süre bağlanan ancak ardından hemen Gazze Şeridi’ndeki muhabirlerine bağlanan El Cezire televizyonu, Gazze’deki katliamı Gazze içerisinden dünyaya duyuran tek uluslar arası haber kanalı oldu.

MEŞAL'İN KONUŞMASI CANLI YAYINLANDI
El Cezire televizyonu geçtiğimiz hafta Katar'da toplanan ve Filistinliler adına HAMAS lideri Halid Meşal'in katıldığı toplantıyı ve Meşal'in konuşmasını canlı yayınlamıştı.

HABERVAKTİM-DIŞ HABERLER

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.