Bursa gümbür gümbür..

Bursa gümbür gümbür..

Ertuğrul Hoca’ın talebeleri bastı gaza gidiyor.. Başlıkta ifade ettiğimiz gibiler.. Gümbür gümbür!.. Bir başka deyişle, yarış pistinde uçan “Porsche” misalliler.. 10 maçta 22 puan topladılar ve ligin zirve takımlarından biri oldular..
Hani şu Beşiktaş’tan kovulur gibi ayrılan Ertuğrul Sağlam!.. Bir başka ifadeyle, ayrıldığı Beşiktaş’tan da şu an itibariyle 4 puan önde olan Ertuğrul Sağlam!.. Karakteri “sağlam” olan Ertuğrul Sağlam!.. İşte bu Ertuğrul’un takımı, bu defa da ligin iyiye yakın ekiplerinden İstanbul Büyükşehir Belediyespor’a yarım düzine gol attı..
Belediyespor’un 2 elemanı kırmızı karta kurban gitti.. Yani, oyunu 11’e 11 tamamlayamadı Belediyespor!.. Ancak 11’e 11’ken de durum pek farklı değildi, Yeşil-Beyazlı takım 3-0 öndeydi çünkü..
Evet dostlar, Bursaspor ışıl ışıl görüntü veriyor.. Berrak bir oyun oynuyor..
Bunda futbolcuların da rolü var, ancak Türkçemizdeki meşhur bir atasözünü de unutmayalım; At sahibine göre kişner!..
Tebrikler Bursasporlu futbolcular.. Tebrikler Ertuğrul Hoca..
¥
Ligin bunalımlı takımlarından Beşiktaş yavaş yavaş üzerindeki sis perdesini atıyor.. Ligde üsüste 3. galibiyetini aldı.. Eksik Eskişehirspor’u son dakikalarda bulduğu bir şans golüyle yenmesini bildi..
Yalnız belirtmeliyiz ki, Beşiktaş’ta açık ve net bir toparlanma gözüküyor.. Hafta arası Wolfsburg’la oynadıkları Şampiyonlar Ligi maçında da iyi mücadele ettiler ve son yarım saatte Alman ekibini adeta sahadan sildiler..
Beşiktaş, Eskişehirspor karşısında eksikti.. Ferrari, Sivok ve Ernst gibi 3 hayati öneme haiz elemanını cezaları nedeniyle oynatamadı.. Buna mukabil rakibi Eskişehir’in durumu ise “Tencere dibin kara, benim ki senden kara” misali Beşiktaş’tan daha da vahimdi.. Sakatlıkları süren Süleyman Youla, Ümit Karan, Alper ve Serdar’a ilaveten, Ragıp ve Bülent Ertuğrul da kart cezaları yüzünden forma giyemedi.. Yani, takımın yarısı yoktu..
Bu durumda Rıza Çalımbay ne yapsın?..
Bir de komik gol yedi ki Eskişehir, akıl alacak gibi değil.. Doğa’nın sebep olduğu pozisyon hatasına, topa hatalı çıkan kaleci İvesa da katkı sağlayınca, Beşiktaşlı Ekrem belki de hayatında atamayacağı beleş bir gol attı..
Bir şey daha ilave edeyim.. Nihat gibi on numara bencillik yapan bir forvete uzun zamandan beri şahit olmamıştım.. Yanındaki arkadaşına pas verse, adam topla beraber kaleye girecek ama Nihat kardeşim “ben” diyor, “biz” diyemiyor.. Biz diyemediği için de “karavana” çekiyor..
Peki, Mustafa Denizli, Nihat’a nasıl sabrediyor?..
İşte onu çözemiyorum!..
¥
TEBRİK: MÜSİAD 30. şubesini Mardin’de açtı.. Şube Başkanı Kazım Aksoy’u ve Mardin MÜSİAD üyelerini tebrik ediyorum.. Hayırlı olsun..
¥
TEBRİK: Saadet Partisi Genel İdare Kurulu Üyesi çok değerli dostum Salih Kaçır, oğlu Faruk’u evlendirmenin mutluluğunu yaşadı.. Kübra ve Faruk, Pazar günü “Feshane Uluslararası Fuar Kongre ve Kültür Merkezi” nde kıyılan nikhah neticesinde dünya evine girdiler.. Kaçır ve Sandıkçı ailelerini tebrik ediyor genç evlilere ömür boyu mutluluklar diliyorum..
¥
TEBRİK: Kıymetli kardeşim ve aynı zamanda sağlam bir VAKİT okuyucusu olan Abbas Tuğlu, 40 yıla yakın emek verdiği Ev Tekstili işine son noktayı koydu ve oğlu Mustafa Tuğlu’yla beraber Fatih-Balipaşa’da gayrimenkul ticareti yapmaya başladı.. 0fisinin açılış davetine biz de icabet ettik.. Göremediğimiz bazı dostları da görme şansına eriştik.. Tebrik ediyorum Abbas Tuğlu’yu ve Mustafa kardeşimi.. Bereketli, helal kazançlar diliyorum..
¥
NOT: 88.4 frekansından yayın yapan ve internet üzerinden dünyanın her köşesinden dinlenebilen Lalegül FM’de hazırlayıp sunduğumuz “SAMİ ÖZEY’LE HAYATIN İÇİNDEN” programının bugünkü misafiri MÜSİAD Kurucu Başkanı Erol Yarar..
Ülkemizin önemli işadamlarından olan Erol Bey’le hayatı konuşacağız.. İçeriğinde ekonomi, siyaset, kültür-sanat, edebiyat, hatta spor olan ve de hayatın kendisinden pasajlar sunduğumuz “Hayatın İçinden” programını kaçırmayacağınızı umuyorum..
Saat: 16.30-18.00 www.lalegulfm.com

Önceki ve Sonraki Yazılar
Arşivi