Bu hafta 7 yeni film gösterime girecek

Bu hafta 2'si yerli 7 film sinemaseverlerle buluşacak.

Boğaçhan Dündar'ın yönettiği ve Hayrettin Karaoğuz, Hande Subaşı, Rasim Öztekin ile Neco'nun rol aldığı ''Gelecekten Bir Gün'' adlı romantik komedi filminde, intihar eden bir gencin başına gelen olaylar anlatılıyor. 

Ümit Ünal'ın yönettiği ve Hakan Karahan, Ahmet Mümtaz Taylan, Meral Okay ile Mine Tugay'ın oynadığı ''Kaptan Feza'', bir Yeşilçam aktörü olan babasına tıpatıp benzeyen Ömer'in yaşamını konu alıyor.

Laurent Tirard'ın yönettiği ve Maxime Godart, Valerie Lemercier, Kad Merad ile Sandrine Kiberlain'in oynadığı ''Pıtırcık-Little Nicholas'', bir çocuğun gözünden yetişkinlerin dünyasına bakıyor.

  Woody Allen'ın yönettiği ve Ed Begley Jr, Patricia Clarkson, Larry David ile Conleth Hill'ın oynadığı ''Kim Kiminle Nerede/Whatever Works'', kuantum mekaniği, evlilik, deha, aldatma ve cinsel uyanışlar hakkında bir komedi özelliği taşıyor. 

Oren Peli'nin yönettiği ve Katie Featherston, Micah Sloat, Mark Fredrichs ile Ashley Palmer'ın oynadığı ''Paranormal Activity'', haftanın korku filmi olarak öne çıkıyor.

Jason Reitman'ın yönettiği ve George Clooney, Vera Farmiga, Jason Bateman ile Melanie Lynskey'nin oynadığı ''Aklı Havada/Up In The Air'', romantik-komedi sevenlere hitap ediyor.

Guy Ritchie'nin yönettiği ve Robert Downey Jr, Jude Law, Rachel McAdams ile Mark Strong'un oynadığı ''Sherlock Holmes'', maceraseverlerin ilgisini çekeceğe benziyor.

(AA)

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Kültür Sanat Haberleri