Kar güzelliklerini de sergiliyor

Düzce'de iki gündür devam eden kar yağışı olumsuz etkilerini gösterirken gece saatlerinde havanın yumuşamasını fırsat bilen vatandaşlar beyaz örtünün tadını da çıkardı.

İki gündür devam eden kar yağışı hayatı ve ulaşımı olumsuz etkilerken, okulların da tatil olması vesilesiyle bazı vatandaşlar için bir eğlence aracı oldu. Düzce sokaklarında belediyeye ait kar küreme ve tuzlama araçları temizlik yaparken, Düzceli vatandaşların bazıları köpeğini gezdirdi, bazıları da ailesiyle birlikte beyaz örtünün tadını çıkardı. İstanbul Caddesi üzerinde belediye ekipleri temizlik yaparken, köpeğini gezdiren bir vatandaş kar yağışının güzelliğinden bahsederken, zor durumda olan insanlara Allah'ın yardım etmesini dileyerek, "Kar öyle güzel ki! Çok şükür Allah'ımıza öyle bir güzellik verdi ki bize. Arayıp da bulamayacağımız bir şey. Öyle güzel kar yağıyordu ki, çıktım evden köpeğimi gezdiriyorum. Tuvaletini yaptı biraz da dolaşıyoruz." dedi.

Düzce Valiliği karşısında bulunan Anıt Park'ta ise bazı vatandaşlar aileleri ile birlikte karın keyfini çıkardı. Eşi ve çocukları ile Anıt Park meydanına gelen aileler, kar üstüne yatarak ve kartopu oynayarak karın tadını çıkardı. Bazı aileler de yaptıkları kardan adamın yanında cep telefonlarına poz verdi. Lapa lapa devam eden kar yağışı, Düzce şehir merkezine ayrı bir güzellik katarken, Valilik meydanında bulunan havuzlu kavşakta sürücüler araçlarını kaydırarak şov yapmaya çalıştı. Trafik ekiplerinin olmadığı anları tercih eden sürücüler, bir süre sonra havuzlu kavşaktan ayrıldı.

Bölgede kar yağışı aralıklarla devam ederken, Karayolları ve Belediye ekipleri yollarda tuzlama ve temizleme çalışmalarına devam ediyor.







(CİHAN)

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri