18 yaşındaki Mehmet Ocak 82 gündür kayıp

Adıyaman'ın Kahta ilçesinde ikamet eden 18 yaşındaki Mehmet Ocak'tan 81 gündür haber alınamıyor. 6 çocuklu ailenin ortanca çocuğu olan Mehmet Ocak, 14 Aralık 2009'da çalıştığı işyerinden ayrıldıktan sonra bir daha geri dönmedi. Baba Ömer Ocak (49), A

Böbrek rahatsızlığından dolayı ameliyat olduktan sonra iş yerine fazla uğramadığını belirten Ömer Ocak, iyileştikten sonra Haca gittiğini, ailevi yönden hiçbir problemleri olmadığını ifade etti. Baba Ocak, Hac dönüşü oğlunun kaybolduğunu öğrendiğini belirtti. Baba Ocak, şunları söyledi:

"Oğlumla aramızda hiçbir problem yoktu, gözümüzün önünden kesinlikle ayrılmazdı, habersiz hiçbir yere gitmezdi ama ne olduysa benim hastalandığım zaman oldu herhalde iş yerine fazla uğrayamadım. Kardeşiyle beraber çalışıyorlardı. Oğlumun, evi kendi isteği ile terk ettiğini sanmıyorum onun hayatından endişe ediyorum. Kaybolduğu gün Emniyet Müdürlüğüne başvurduk ve onlar savcılığa yönlendirdiler."

Baba Ömer Ocak, oğlunun kaybolduktan sonra bir kere kız kardeşini aradığını ve ben İstanbul'dayım kimse beni merak etmesin dediğini söyledi. Oğlundan bir daha haber alamayan Ocak ailesi perişan olduklarını, oğullarının eğer kendisi gitti ise neden ailesini terk ettiğini merak ettiklerini söyledi. Acılı baba, oğlu Mehmet Ocak'ı (18 ) çok özlediklerini belirterek, "İstanbul gibi büyük bir şehirde ne yer, ne içer, nerde kalır, çocuğumun kötü insanların eline düşmesinden çok korkuyorum Bir an önce evladına kavuşmak istediklerini belirterek yetkililerden yardım istiyoruz." diye konuştu.

(CİHAN)

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri