IBS çalışanları ödüllendirildi

IBS'nin iki yıldır Afrika'da gerçekleştirdiği eğitim ve insani yardım alanındaki faaliyetler, öğrencilerden alınan resmi teşekkür belgesi ile ödüllendirildi. 

Dernekten konuyla ilgili bir açıklama yapıldı.

Açıklama şöyle:

Türkiye’de okuyan Etiyopyalı Öğrenciler Birliği üyeleri dün derneğimizi ziyaret ettiler. Öğrenciler Derneğimizin Etiyopya ve Doğu Afrika’daki çalışmalarını yakından takip ettiklerini, yapılan bu hizmetlerden dolayı 20-21 Şubat 2010’da Ankara’da yaptıkları Olağan Genel Kurul toplantısında 2009 yılında Afrika’da en iyi hizmet veren dernek olarak derneğimizi seçtiklerini belirterek hazırladıkları plaketi dernek yetkililerimize takdim ettiler. 

Dernek yetkililerimiz de toplantıda, Etiyopyalı öğrencilere teşekkür ederek, yaptığımız faaliyetlerimizin sonucu olarak ilk resmi ödülü almanın heyecanı ve gururu içinde olduklarını söylediler. Derneğimizin Afrika’da Özellikle Etiyopya’daki faaliyetlerinin Artarak devam edeceğini belirten yetkililerimiz bu plaketi Derneğimize destek veren bütün gönüllülerimiz adına kabul ettiklerini ve gönüllülerimizin desteğiyle daha nice güzel faaliyetler gerçekleştirileceğini ifade ettiler.

habervaktim

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri