The Pen Dergisinin Beşinci Sayısı Çıktı!

İngilizce yayınlanan The Pen dergisi beşinci sayısıyla okurlarının karşısında.

Üç ayda bir İngilizce olarak yayınlanan The Pen dergisi 5. Sayısıyla okuyucuyla buluşuyor. ‘İslam’ı Tebliğ Ve Temsil’ konusunu dosya yapan The Pen Dergisi “Invitation To Islam – Enlightening Souls” kapağıyla okur karşısına çıkıyor.

Her sayısında okuyucularına dolu ve nitelikli bir içerik sunmaya çalışan dergi, bu sayısında da birbirinden güzel konularla okuyucularını bilgilendiriyor: “Principles Of Islamic İnvitation According To Risale-i Nur” yazısıyla Zakir Çetin Risale-i Nur’dan istifadeyle insanlara İslam’ı nasıl anlatacağımızın ipuçlarını veriyor. İdris Tüzün “Zuhd And Administration” yazısında İslam tarihindeki takva sahibi yöneticilerin adil yönetimlerinden örnekler veriyor. “The Real Identity Of Woman:Tasattur” yazısıyla Mehlika Yağmur kadının gerçek kimliğinin tesettür olduğunu vurgularken; Yusuf isimli İngiliz asıllı bir Müslüman, Hamza Berat’a verdiği mülakatta İslam’a olan yolculuğunu okuyucuyla paylaşıyor.

Dergide Ahmet Gülenay ABD’de yaşayan Müslümanların günlük hayatta yaşadıkları sorunlara ışık tutarken, Münir Salih ise bu ülkede yaşayan Müslüman STK liderleriyle yaptığı görüşmelerde elde ettiği izlenimleri yazısına taşıyor. Daha birçok konuda ilgi çekici yazıların bulunduğu The Pen Dergisi bu sayısında da okuyucuya zengin bir ilmi ziyafet vaat ediyor.

The Pen Magazine, abonelik için telefon: 0212 472 60 32 www.thepenmagazine.net

Ayrıntılı bilgi için:
Telefon: 0212 4726032
Faks: 0212 6961386
E-posta: info@thepenmagazine.net
Web: www.thepenmagazine.net

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Kültür Sanat Haberleri