'Neredesin Koca Reis' albümü çıktı

Helikopter kazasında geçen yıl hayatınıkaybeden Büyük Birlik Partisi(BBP)'nin Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğluiçin yazılan eserlerin yer aldığı "Neredesin Koca Reis" adlı albümpiyasaya çıktı.

Yazıcıoğlu'nun hemşehrisi olan Ozan Hamza Can tarafından hazırlanan albümün beste ve müzik albümü de yine aynı sanatçıya ait. Albümün diğer bir özelliği ise herşeyiyle Kayseri'de hazırlanmış olması.

Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Toplantı Salonu'nda albüm tanıtımı için sanatçı Ozan Hamza Can ile Kam Müzik Yayıncılık Sahibi Abdullah Köse basın toplantısı düzenlendi. Toplantıda albüm hakkında bilgi veren Abdullah Köse, geçen yıl meydana gelen helikopter kazası sonrası merhum Muhsin Yazıcıoğlu'nun bulunamadığı süreçte Ozan Hamza Can'ın kendisine geldiğini belirtti.

Köse, "Hamza Can, merhum Muhsin Yazıcıoğlu'nun bulunamamasından dolayı duygulandığını ve 'neredesin koca Reis'i yazdığını söyledi. Sonraki süreçte biz bunların albüm olarak değerlendirilmesini sağladık. 8 aylık süreçte çalışmayı tamamladık ve tamamen Kayseri'deki stüdyolarımızda hazırladık. Şu an için 2 bin adet albümü satışa sunduk." dedi.

Sanatçı Ozan Hamza Can, albümü, merhum Muhsin Yazıcıoğlu'nun helikopter kazası sonrasında bulunamamasının, kaza sonrası ortaya atılan suikast iddiaları, bu iddiaların halen çözüme kavuşturulamaması ve kendisinin hemşerisi olması nedeniyle hazırladığını belirtti.

Can, bu albümü dinleyenlerin kendisinin ne anlatmak istediğini daha iyi anlayacağını iddia etti. Ozan Hamza Can, açıklamaların ardından albüm içerisinde yer alan şarkısını da seslendirdi. Can, albümde 7 eserden 4'ünün Muhsin Yazıcıoğlu için yazıldığını söyledi.

(CİHAN)

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Kültür Sanat Haberleri