İrfan Mektebi Nisan 2010 sayısını çıkardı!

İrfan Mektebi 41. Sayısını, Kutlu Doğum münasebetiyle “Muhammedî Nur” dosya konusuyla okurlarına sunuyor.

Muhammed Zakir Çetin, “Kulluğumuzla Özgürüz” yazısıyla nefsin köleliğinden kurtulup Allah’a kulluk ile hakiki özgürlüğe kavuşulacağını anlatırken, Feridun Şamil, “Allah Allah Dedik Geriledik, Öyle mi?” Müslümanlar için İslam’ın, gerilemenin değil ilerlemenin esası olduğu vurgulanıyor. İdris Tüzün, “Günümüz ve Hadisler” makalesiyle hadislerin yazılması, sıhhati ve ezber edilmesi gibi konuları tahlil etmektedir.

Metin Said Serdengeçti, “Ben Ancak Güzel Ahlakı Tamamlamak İçin Gönderildim”, Cemal Erşen, “Tevrat, İncil ve Semavî Kitaplarda Hz. Muhammed (sav)”, Halenur Serhad, “Resûlullah’ın Hane-i Saadetleri”, Münir Salih, “İslam Dünyasının İttihadına Giden Yol ve İDSB”, Yunus Erdem, “Birinci Söz ve İnsanın İhtiyaçları?”, Ramazan Üğücü, “Büyüklük Alameti, Küçüklük”, gibi daha birçok yazı ve şiir ile birlikte “40 Ambar”, “Sağlık”, “Mercek” ve “Aşure” bölümleri okurlarına mühim bilgiler sunuyor.

“Kur’an Yılı” ilan edilen bu senenin manasına uygun olarak yeni kalemleri “Kitabımız Kur’an-ı Kerim” konulu hikâye, makale ve şiir yarışmasına davet ediyor.

Aile-çocuk ekiyle de aile ve çocuk eğitimine katkı sağlayan güzel yazılar okura sunuluyor.
İrfan Mektebi, abonelik için telefon: 0212 472 60 32 www.irfanmektebi.com

Ayrıntılı bilgi için:
Telefon: 0212 4726032
Faks: 0212 6961386
E-posta: dergi@irfanmektebi.com
Web: www.irfanmektebi.com

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Kültür Sanat Haberleri