Emine Erdoğan'a teşekkür mektubu!

Elazığ'ın Keban ilçesinde Ana-Kız Okuldayız kampanyası kapsamında okuma yazma öğrenen yaşlı kadın, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'a teşekkür mektubu yazdı.

Fatma Yavuz (61), yaptığı açıklamada, hiç okula gitmediğini, Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünün düzenlediği, yaklaşık 2 ay süren kursta okuma yazma öğrendiğini söyledi. 
Yavuz, ''Bu yaşta okuma yazma öğrenme içime doğdu. İlk haftalarda kursta çok zorluk çektim. Şimdi ise okuyup yazabiliyorum. Okuma yazma öğrenmemde emeği geçen herkese minnettarım. Artık okuyup yazıyorum. Kimlik numaramı da telefon numaramı da ezberledim'' diye konuştu.
Fatma Yavuz kampanyayı düzenleyen Emine Erdoğan'a teşekkür etmek amacıyla bir mektup yazdığını söyledi. Yavuz, mektubunda, şunları kaydetti:
''Bu mektubu size teşekkür etmek için yazıyorum. Çünkü artık okumayı yazmayı öğrendim. Halk eğitimdeki müdürümüz 'Bunu başbakanımızın eşi başlattı' dedi. Ben de size bunun için teşekkür ediyorum. Okumayı öğrendim. Televizyondaki yazıyı okuyorum. Çocuklarım İstanbul'da. Oraya gidince otobüsteki yazıları okuyorum. Çocuklara telefon açıyorum. Hangi otobüs nereye gidiyor artık biliyorum. Telefon numaramı öğrendim. Kimlik numaramı ezberledim. Çok sağ olasın. Allah, Peygamber razı olsun. Başbakanımıza da selam söylerim.''

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri