Kutlu Doğum meydanı

Kutlu doğum etkinlikleri tüm yurtta çeşitli programlarla kutlanmaya devam ediyor. AGD Osmaniye Şube’sinin kutlu doğum etkinlikleri çerçevesinde düzenlediği Asr-ı Saadet programı Osmaniye’nin en büyük meydanı olan Cumhuriyet Meydanı’nda y

Toplantıya Osmaniyeli peygamber aşıkları büyük ilgi gösterdi. Oldukça temiz ve serin bir havada yapılan programa binlerce Osmaniyeli asrı saadet iklimi yaşadılar. Meydanda yer bulamayan vatandaşlar programı ayakta izlemek zorunda kaldılar. Programda AGD Bölge Başkanı Mücahit Çelik, AGD Osmaniye Şube Başkanı Ramazan Tıraş, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri de hazır bulundu. Açılış konuşmalarının ardından dünyaca ünlü hafızlar Mısırlı Abdurrahman Sadien ve Afganistanlı Celil Ahmet muhteşem bir kuran ziyafeti sundular. Kur’an ziyafetini ardından Efendimizin doğumu için mevlüt okundu.

“Efendimiz değişmez rehberimizdir”
Programın sonunda AGD Bölge Başkanı Mücahit Çelik, peygamber efendimizin hayatından bahsetti. Peygamberimizin alemlere rahmet olarak gönderildiğini ifade eden Çelik, “Efendimiz bizim beşik ile mezar arasında değişmez rehberimizdir. O’nun tebliğ ve temsil ettiği din asırlardır insanlığın yolunu aydınlatmaktadır.” dedi. AGD olarak bu yolun hakiki ve samimi yolcuları olmaya gayret gösterdiklerini belirten Çelik, “Bu programlar aracılığıyla Efendimizi anmaya ve anlamaya çalışıyoruz. Bizler AGD olarak Peygamber Efendimize layık bir ümmet olmayı arzuluyoruz.” diye konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri