Gökyüzü uçurtmalarla renklendi

Antalya'nın Gazipaşa ilçesinde faaliyet gösteren Özel Bilge İlköğretim Okulu tarafından bu yıl 7'incisi düzenlenen uçurtma şenliği renkli görüntülere sahne oldu. 

Şenliğe katılan çocuklar gökyüzünü rengârenk uçurtmalarla süsledi. Şenlikte hem çocuklar, hem de aileleri doyasıya eğlenirken, düzenlenen çeşitli yarışmalarda dereceye girenlere ödülleri verildi.

Belediye Deniz Tesisleri'nde gerçekleştirilen şenliklerde sadece çocuklar değil, büyükler de uçurtma uçurmanın keyfini yaşadı. Şenliğe katılan çok sayıda vatandaş, çocuklarıyla birlikte uçurtmaları en yükseğe çıkarabilmenin çabasını verdi. Bazıları rüzgârın etkisiyle savrulan uçurtmalarına sahip çıkmakta zorlandı.

Şenlik jürisi ise, yarışmaya katılan uçurtmalar arasında ilk üçü belirlemek için oldukça zorlandı. Jüri, hazır ve el yapımı yüzlerce uçurtma arasından en yükseğe çıkan ile en güzel olanını belirledi. Her iki kategoride birinci gelenlere bisiklet, ikincilere MP4, üçüncülere ise MP3 çalar ile ödüllendirilirken, ilk 10'da dereceye giren diğer yarışmacılara da sürpriz hediyeler verildi. Hazır uçurtmada Seren Sarıyıldırım birinci, Mihriban Şahiner ikinci ve Gamze Demiral da üçüncü oldu. El yapımı göz nuru olan uçurtmalarda ise birinci Yunus Emir, ikinci Melike Gözde Özgenç, üçüncü Harun Şahiner oldu. Birincilerin ödüllerini İlçe Emniyet Müdürü Cem Hasan Patat ile İlçe Milli Eğitim Müdürü Nejdet Bozvelioğlu verdi.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri