Temrin Mayıs sayısıyla bayilerde!

Her ay düzenli olarak okura ulaşan dergi, ustaların yanında yeni kalemlere yer vermesiyle tanınıyor.

Türk dergiciliğinin profesyonel anlamda tek okul dergisi olan Temrin, her yazıya cevap vermesiyle dikkat çekiyor. Yayın kurulunun incelemesine giren yazılar hakkında, yazı sahiplerine geri dönüşüm yapılıyor.

Derginin Mayıs sayısında Sıddık Akbayır, Tahsin Yıldırım, Şeref Yılmaz gibi bilinen isimlerin yazıları yer alıyor.

Derginin yazarlarından V. Hüseyin Kaya öyküsüyle bu sayıya katkıda bulundu. Şair Leyla N. Karaca bu kez öyküsüyle okurun karşısına çıkıyor.

Temrin’de dünya edebiyatından yaptığı başarılı çevirilerle tanınan Nihan Işıker bu sayıda yine önemli bir şiirle okurun karşısına çıkıyor. Zagreb Radyosu’nda Lili Marlen Türküsü isimli yazısı ayrıca üzerinde dikkatle durulmaya değer… Kapaktaki güzel resim de yine Nihan Işıker’e ait…

Uğur Cumaoğlu ve Sibel Giray Özşirin’in öykülerini; İbrahim Kamal, Abdulkadir Akdemir, Kadir Korkut, Elif Nuray ve Kamil Çağlar Aksu’nun şiirlerini bu sayıda okuyabileceksiniz.

Hatice Eğilmez Kaya denemesiyle, yeni isimlerden Ayşe Aldemir bir öyküsüyle bu sayıda yer aldılar. İhsan Safi, Balkan izlenimlerini yazdı.

Erol Afşin’in kitabını Prof. Dr. Nurullah Çetin tanıttı. Devran köşemizi bundan böyle Kamil Çağlar Aksu hazırlayacak. Son olarak bu sayıda Ali Çimen ile V. Hüseyin Kaya söyleşti. Bu söyleşinin detayları okura önemli şeyler fısıldıyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Kültür Sanat Haberleri