Referanduma özel saç modeli

Ülke ve dünya gündemindeki olayları saç modellerine yansıtan Bursalı kuaför, 12 Eylül'deki halk oylamasına özel, üzerinde ''Evet'', ''Hayır'' ve ''Referandum'' yazılı saç modeli yaptı.

Kuaför Ramazan Yılmaz'ın Bursa'daki iş yerinde, mankenler Mükerrem Aydoğan ile Melek Atalay'ın üzerinde uyguladığı saç modelleri, ilgi çekti. 

Ramazan Yılmaz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bugüne kadar ülke ve dünya gündemindeki birçok olayla ilgili özel günleri saç modeli yaptığını hatırlattı.

12 Eylül'de yapılacak olan halk oylamasının çok önemli olduğunu dile getiren Yılmaz, ''Ben de vatandaşlık görevimiz olan oy kullanmayı insanlara hatırlatmak için bir saç modeli yapmaya karar verdim'' dedi.

Yılmaz, mankenler Mükerrem Aydoğan ile Melek Atalay'ın saçlarına, üzerinde ''Evet'' ve ''Hayır'' ile ''Referandum'' yazılı sandık bulunan saç modelini bir saatlik uğraşının ardından tasarladığını anlattı.

-TİMSAH'TAN KOÇ'A KADAR ÇOK SAYIDA MODEL YAPMIŞTI

Kadın kuaförü Ramazan Yılmaz, daha öncede çok sayıda ilginç saç modeline imza atmıştı.

Yılmaz, Bursaspor'un İkinci Futbol Ligi (A) Kategorisi'nde şampiyon olduğu yıl, ''yeşil-beyaz şampiyon timsahlar'', Ramazan Bayramı öncesi ''Ramazan topu'', Kurban Bayramı öncesi ''Koçbaşı'', yılbaşı öncesi ''Noel ağacı'' saç modelleri yapmıştı. aa

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri