Gülen'in kitabına büyük ilgi

Fethullah Gülen imzalı Kur'an'ın Altın İklimi'nde kitabı en çok satanlar listesinde üçüncü sırada yer alarak 130 bin satış rakamına ulaştı.

Ramazan ayının başında kitapçı raflarında yerini alan Fethullah Gülen'in Kur'an'ın Altın İklimi'nde isimli kitabı okuyuculardan büyük ilgi gördü. İki haftadır en çok satanlar listesinin üçüncü sırasında yer alan eserin, 170 bin adet olan baskısının 130 bini satıldı. 

Eser; D&R, Remzi, Kabalcı, NT, İnkılap, Alkım gibi kitapevlerinin yanı sıra Migros, Real, Adese, Kiler, Kim, Makro gibi büyük marketlerde de okuyucuyla buluşuyor.

Kur'an'ın Altın İklimi'nde kitabı, insanı merkeze alan günümüz dünyasının bireysel ve sosyal analizlerini de içinde barındıran bir Kur'an analizi ortaya koyuyor. Eser, bu bakış açısıyla okuruna yaşananları doğru tahlil etme imkânı veriyor. Kur'an-ı Kerim'in sırlarını keşfetmede, onun dilini çözmede ve hakikatini yaşamada önemli bir fırsat olarak okurunun karşısına çıkıyor.

Kitapta; "Kur'an'ı Kerim'de geleceğe dair hangi haberler yer alıyor?", "Kur'an'ı Kerim insanın musıkî ihtiyacını karşılayabilir mi?", "Karakter tanıma adına Kur'an-ı Kerim'den nasıl faydalanılabilir?", "Kur'an'ı Kerim'de bilimsel ve teknolojik konularda niçin detaya girilmez?". "Peygamber Efendimiz ile besmele arasında nasıl bir irtibat vardır?" gibi sorulara cevap verilirken Kur'an'ı Kerim'de aile huzuru için tavsiyeler gibi konularda da bilgiler veriliyor.

Kitap, Kur'an-ı Kerim'i doğru anlama ve onun aydınlığında hem içe hem de dışa dönük yeni keşifler yapmaya zemin hazırlıyor. Eser, tüm devirlere hitap eden ilahi kelama bugünden yöneltilmiş orijinal bir bakış açısı sunuyor.

(CİHAN)

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Kültür Sanat Haberleri