Emzikli şehit kızı ağlattı

Giresun'da iki yıl önce terör örgütü elemanlarıyla girdiği çatışmada şehit düşen Jandarma Uzman Çavuş Murat Gürel'in iki yaşındaki kızı Ezgi, babasının naaşının bulunduğu şehit kabristanlığına, ağzında emzikle gelerek ziyaret edince görenleri duygu

Samsun'da Ramazan Bayramı öncesi vatandaşlar, mezarlıklara giderek yakınlarının kabirlerini ziyaret edip, dua etti. Sabahın erken saatlerinde ziyaretçi akınına uğrayan Asri ve Kıranköy mezarlıklarına gelen vatandaşlar, yakınlarına dua edip Kur'an-ı Kerim okudu. 

Vatandaşların ayrıca, asker ve polis şehitleri de unutmayıp, şehitliklere giderek dua edip, Kur'an-ı Kerim okuduğu görüldü. Yıllar geçmesine rağmen yakınlarını kaybetmenin acısı içerisinde yaşayan vatandaşlar duaların yanı sıra, bayram öncesi kabirlerin temizliğini yaptı.

Kıranköy Mezarlığı Garnizon Şehitliği'nde ise objektiflere takılan iki yaşındaki şehit çocuğu Ezgi, ağzında emzikle görenleri hüzünlendirdi. Giresun'da, iki yıl önce terör örgütü elemanlarıyla girdiği çatışmada şehit düşen Jandarma Uzman Çavuş Murat Gürel'in kızı olan Ezgi, sağ iken göremediği babasını ağzında emzikle annesi Asuman ile kabristanını ziyaret etti.

Babasının kabristanındaki çiçeklere dokunan Ezgi'nin, bazen sanki babasını okşarcasına mermer taşına elini sürmesi dikkat çekti. Şehit eşi Asuman Gürel ise eşi Ezgi'ye hamile iken kaybettiğini ve Ezgi'ye ve 4 yaşındaki diğer kızına hala babalarının nerede olduğunu söyleyemediğini belirterek, "Biraz daha büyümelerini bekliyorum. Şehitliği kavrayabilecekleri yaşa gelince onlara her şeyi anlatacağım." dedi. Cihan

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri