İşte örnek kaymakam

Patnos Kaymakamı Fehmi Sinan Niyazi 'Bir Mum da Sen Yak' projesiyle ilçeye bağlı köy okullarını yeniletiyor.

Proje kapsamında Bozoğlak Köyü Çavuşlu mezrasındaki okul, Kaymakam Fehmi Sinan Niyazi başkanlığındaki brokratlar tarafından boyandı ve eksiklikleri giderildi.

Milli Eğitim Müdürü Salih Eskin, amaçlarının Patnos'taki okulları her yönüyle eğitime hazır hale getirmek olduğunu belirtti. Müdür Eskin, okulda daha çok dar gelirli ailelerin çocuklarının eğitim gördüğünü ifade ederek, bundan dolayı okulun çeşitli sıkıntılarının olduğunu bildiklerini kaydetti. Boya fırçasıyla sınıfı boyayan Kaymakam Niyazi, gelişmiş ülkelerin her yönüyle kendini yetiştirmiş bireylerden oluştuğu için geliştiğini vurguladı.

Hedeflerinin Patnos'taki eğitim çıtasını daha üst seviyelere çıkarmak olduğunu söyleyen Niyazi , eğitime sahipliğin nutuk ve konuşmayla mümkün olamayacağını ifade etti. Kaymakam Niyazi,''Amacımız köydeki vatandaşlarımızla bir araya gelip onlarla daima diyalog halinde olup sorunları yerinde çözmek istiyoruz. Sayın Valimiz Ali Yerlikaya'nın büyük destekleriyle başlattığımız 'Bir Mum da Sen Yak' Projesiyle ilçede görev yapan kurum müdürleriyle birlikte köy okullarımızın eksikliklerini gideriyoruz. Hedefimiz proje kapsamında her ay bir köye giderek oradaki sorunları çözeceğiz.'' diye konuştu.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri