Muhteşem yıllara yolculuk, bugün!

Tufan Gündüz ve Erhan Afyoncu’yla “Muhteşem Yıllara Yolculuk” bugün…

Zeytinburnu Kültür ve Sanat Merkezi’nin yeni sezon programları büyük bir heyecanla sürüyor. 

Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın’ın “Ülkemizin, kendi alanlarında önemli isimleriyle heyecan dolu karşılaşmalar yaşayacağız. Kültürün ve sanatın soluk alıp verdiği bir atmosferi bütün sezon boyunca kesintisiz olarak yaşatacağımız bir programla karşınıza çıkıyoruz” sözleriyle takdim ettiği Zeytinburnu Kültür ve Sanat Merkezi hızla, kültür ve sanatın bütün renkleriyle karşılaşabileceğiniz önemli bir adres haline geliyor.

Zeytinburnu Kültür ve Sanat Merkezi’nin yeni sezonda sürdürdüğü konserler, seçkin tiyatro gruplarının gösterileri ve düşünce dünyasının önemli isimlerinin katılacağı söyleşiler büyük ilgi görüyor.

MUHTEŞEM YILLARA YOLCULUK, BUGÜN

Bugün de, Muhteşem Yıllara Yolculuk günü...Zeytinburnu Kültür ve Sanat Merkezi’nde tarih söyleşilerini gerçekleştirecek olan Doç. Dr. Tufan Gündüz’ün bu ayki konuğu Tarihin Arka Odası programcılarından tarihçi Doç. Dr. Erhan Afyoncu olacak. İki uzman bugün saat 19.30’da tarih meraklılarıyla buluşacak.

Muhteşem yılların güçlü padişahları. Savaşlarda geçen ömürler. Mücadeleler, dramlar, zaferler ve üzüntüler. Kaybedilen hayatlar, kardeşler, oğullar. Dünyaya hükmeden Padişahlara hükmeden hanım sultanlar. Gücün getirdiği barış...

Siz de bu söyleşinin bir parçası olabilir, uzmanlara sorular yöneltebilirsiniz.


İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Kültür Sanat Haberleri