3 yaşındaki Yunus'tan 4 gündür haber alınamıyor

Elazığ'ın Kovancılar ilçesindeki evinin önünde oyun oynarken ortadan kaybolan 3 yaşındaki Yunus Yıldırım isimli çocuktan 4 gündür haber alınamıyor.

DETAYLAR İÇİN TIKLAYIN

Kovancılar ilçesine bağlı Bağlar Mahallesi 72 numarada bulunan evlerinin önünde oyun oynarken kaybolan Yunus Yıldırım, tüm aramalara rağmen bulunamadı.

Edinilen bilgiye göre, oturdukları evin altında bulunan ve amcası oğluna ait mobilya imalathanesinde çalışan baba Abdulmuttalip Yıldırım'ın yanına giden Yunus Yıldırım, dükkanın önünde arkadaşlarıyla oyun oynamaya başladı. Babasının ve dedesini kontrolünde kapı önünde oyun oynayan çocuk, aniden ortadan kayboldu. Yunus, tüm aramalara rağmen bulunamadı.

Ailesi, polise başvurdu. Polis ekiplerinin jandarmayla ortaklaşa yürüttükleri çalışmalar, ilçe merkezde ve civar köylerde sürdürüldü. Aramalara rağmen izine rastlanılamayan çocuk için aile kayıp ilanı verdi.

Baba Yıldırım, evlerinin önünde günlerdir akrabalarıyla beraber çocuğundan gelecek sevindirici haberi bekliyor. Yıldırım, olayı şöyle anlattı:

"Birinci katta oturuyorum ve evin altındaki mobilya atölyesinde çalışıyorum. Çocuğum sürekli ben çalışırken yanıma gidip gelirdi. O günün diğer günlerden farkı yoktu, farklı olan evin yanına pazar kurulu olmasıydı. Oğlum yalnız başına da değildi. Beş-altı arkadaşıyla beraber oynuyordu. Perşembe günü akşam üstü 16.30 civarlarıydı. Saati tam olarak hatırlamıyorum ama çocuk 15-20 dakika önce yanımdaydı. O sırada annesi telefon açtı ve yemek yedirmesi için çocuğu eve çağırdı. Kapının önüne baktım, yandaki markete baktım oğlumu bulamadım. Arabayla mahalle aralarında dolaştım yine bulamadım. Daha sonra emniyete başvurdum. O günden bu yana arıyoruz; ama hala somut bir delile ulaşamadık."

Olayın hemen ardından emniyet yetkililerinin işyerlerinin güvenlik kameralarını kontrol ettiklerini belirten baba Yıldırım, güvenlik kameralarında herhangi bir görüntünün olmadığını; kameraların çalışmadığını; sadece caydırıcı etkisinden dolayı işletme sahipleri tarafından takıldığını söyledi.

Çocuğun annesinin 6 aylık hamile olduğunu ifade eden Yıldırım, eşinin durumunun kötü olduğunu; sürekli doktor kontrolünde sakinleştirici aldığını anlattı.

Kimseyle husumetlerinin bulunmadığını da aktaran Yıldırım, çocuğunun kaçırıldığından endişe ettiğini kaydetti. Baba Yıldırım, oğlunu görenlerin veya yerini bilenlerin polise başvurmalarını istedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri