Sibel Alaş'ın 3 gündür kayıp kızı bulundu

Ünlü şarkıcı Sibel Alaş'ın 2 yaşındayken Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu'ndan alıp koruyucu annelik yaptığı ve 3 gündür kayıp olan 14 yaşındaki kızı Tuğçe Aköz bulundu. Polis merkezinde ifadeleri alınan Alaş ve Aköz, karakol çıkışında yüz

Tuğçe Aköz üç gün önce, Sibel Alaş'la tartıştıktan sonra cep telefonunu kapatıp, okul çıkışında evi yerine arkadaşının evine gitti. Kızını almak için okula giden ancak tüm aramalarına rağmen bulamayan Sibel Alaş durumu polise bildirdi. Polis ekipleri tüm araştırmalarına rağmen Alaş'ın kızı Tuğçe Aköz'ü bulamazken, 3 günün sonunda Aköz, halasının evine gitti. Aköz'ün kayıp olduğunu öğrenen halasının, yeğeninin kendi evinde olduğunu polise ihbar etmesi üzerine Tuğçe Aköz polis ekipleri tarafından karakola götürüldü. Aköz'ün Esenyurt İlçe Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Büro Amirliği'nde ifadesi alınırken, Sibel Alaş polis merkezine çağrıldı.

Alaş ve Aköz ifadelerinin alınmasının ardından polis merkezinden ayrıldı. Aköz ve Alaş, basın mensuplarının görüntü almaması için yüzünü kapayarak çıktı.

Sibel Alaş, koruyucu anne olarak büyüttüğü Tuğçe'nin velayeti konusunda biyolojik anne Gülcan Göçer Avcı ile 2005 yılında mahkemelik olmuştu. Alaş ile eşi Zeki Aköz, Avcı'nın 3.5 aylıkken Sosyal Hizmetler Kurumu'na bıraktığı kızını geri istemesi üzerine velayet davası açmış ve kazanmıştı.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri