Yerli Malı Haftası’nı kutladılar

Ankara Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı tarafından kurulan çocuk kulüpleri, gençlik merkezleri ve aile yaşam merkezleri tarafından ülkemizin önemli haftalarından biri olan Yerli Malı Haftası bütün merkezlerin katılımıyla kutlandı.

3000’ne yakın halkın katıldığı kutlama eğlenceli ve coşkulu geçti. Kutlamada; şarkılar, şiirler, seğmen gösterileri ve daha pek çok oyunların gösterildiği kutlama her yaş grubuna hitap etmeyi başardı.

Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığına bağlı tüm birimlerin özenerek hazırlamış oldukları yiyecekler ve içecekler gelen misafirlere ikram edilmenin yanı sıra sponsor olan firmalarda bu günü yalnız bırakmadılar. Çocuk misafirleri daha mutlu etmek için faaliyet sınıfı eğitmenleri tarafından tüm çocukların yüzlerine değişik şekillerde meyveler çizildi ve kartonlardan meyve yapılarak kıyafet olarak giydirildi.

Program sonrası, misafirler Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı İ.Melih Gökçek’e teşekkürlerini dile getirerek, bu tür bilgi veren organizasyonların her zaman kutlanmaya devam edeceğiniz söylediler.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri