Said Nursi'nin talebesi Gündüzalp anıldı

Ege, bir ilke daha imza atarak, Bediüzzaman Said Nursi Hazretleri’nin Eşsiz Talebelerinden, İstikamet ve Sadakat sembolü Zübeyir Gündüzalp’i vefatının 37. yıldönümünde rahmetle anıldı.

Ege, bir ilke daha imza atarak, Bediüzzaman Said Nursi Hazretleri’nin Eşsiz Talebelerinden, İstikamet ve Sadakat sembolü Zübeyir Gündüzalp’i vefatının 37. yıldönümünde rahmetle anıldı. Yeni Asya Gazetesi İzmir Temsilciliği tarafından organize edilen anma programına şeref konuğu olarak Zübeyir Gündüzalp’le birlikte hizmet etmiş Nur talebeleri de iştirak etti.

Konuşmacı olarak Yeni Asya Gazetesi İmtiyaz Sahibi Mehmet Kutlular, “Bediüzzaman Beşlemesi” isimli romanlarıyla tanıdığımız İslam Yaşar, Zübeyir Gündüzalp’in hayatı ve davasını anlatan kitapların yazarı olan İbrahim Kaygusuz ve İhsan Atasoy katıldı. Zübeyir Gündüzalp hakkında bir sinevizyon gösterisinin de olduğu program, Mehmet Akça’nın müzik ziyafetiyle tamamlandı.

Anma programı geçtiğimiz Pazar günü İzmir Balçova Termal Tesisleri, Kardelen Salonunda gerçekleştirilirken, Egelilerin büyük ilgi göstermesi dikkat çekti. 

saidinursi.de



İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Kültür Sanat Haberleri