Yazıcıoğlu için 3 ilde 3 Mevlidi Şerif!

Merhum Muhsin Yazıcıoğlu için Muhsin Yazıcıoğlu Gönülden Bağlılar Platformu'nun düzenlediği haftalık anma etökinlikleri tüm hızıyla devam ediyor. 

Muhsin Yazıcıoğlu Gönülden Bağlılar Platformu Türkiye'nin dört bir yanında merhum Muhsin Yazıcıoğlu için Cuma anma programlarına devam ediyor. 

"Onu biraz daha anlamaya, prensiplerini bütün Anadolu insanı ile buluşturmaya ve onun dirençli yapısını özellikle gençler için bir rol modeli oluşmasına gayret gösterdiklerini ve siyaset üstü bir çalışmaya imza attıklarnı" söyleyen Platformun sözcüsü Nihat Eren, habervaktim'e haftalık anma programları ile ilgili şu bilgileri aktardı: 

21 Ocak 2011 Cuma günü Bolu Yıldırım Beyazıt caminde ikindi namazı sonrası okunacak olan Mevlidi Şerife ve Kuran-ı Kerim kıraatına bütün halkımız davetlidir. Akşamda rahmetli şehidimiz için Bolu ili ileri gelenleriyle bir anma toplantısı düzenlenecektir.

Bolu il Temsilcimiz İş adamı Sinan GÜLER

28 Ocak 2011 Cuma günü Elazığ İzzet Paşa cami yatsı namazı sonrası okunacak olan Mevlidi Şerife ve Kuran-ı Kerim kıraatına bütün Elazığlılar davetlidir.

Elazığ il Temsilcimiz İş adamı Yasin YAZICI

4 Şubat 2011 Cuma günü Siirt Ebül Vefa cami ikindi namazı sonrası okunacak olan Mevlidi Şerife ve Kuran-ı Kerim kıraatına (Platformumuzun Kurucu Sözcüsü Nihat Eeren’in de hazır bulunacaktır) bütün Siirtliler davetlidir.

Siirt il Temsilcimiz Av.Veysel SÖNMEZSOY

habervaktim.com

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri