Bu da kart faciası!

Beyaz Eşya mağazasında satış elemanı olarak çalışan Hüseyin Altuğ Şenel, iki bankadan aldığı kredi kartlarının borcunu ödeyemeyince maaşına haciz geldi. Bunu kendine yediremeyen Hüseyin Altuğ Şenel, oturduğu apartmanın 9. katından atlayarak yaşamına so

FAİZLER BELİNİ BÜKTÜ
Evli, 1 çocuk babası Hüseyin Altuğ Şenel (39) Adana'da beyaz eşya mağazasında satış elemanı olarak çalışıyordu. Eşi Şirin Şenel ise bir dersanede öğretmenlik yapıyordu. Hüseyin Altuğ Şenel, iki bankadan geçen yıl kredi kartı aldı. Bir süre sonra kredi kartı borçlarını ödeyemez hale geldi. Borcu geciktikçe her gün binen faiz, paranın önenmesini imkansız hale getirdi. Sonunda bankalar mahkemeye başvurdu ve Hüseyin Altuğ Şenel'in maaşına haciz geldi. 

BORÇ PARA BULAMADI
Parasızlık nedeniyle iyice bunalıma giren Hüseyin Altuğ Şenel, borç bulup haczi kaldırmak istedi ancak onu da başaramadı. Sonunda dün 6. katında oturdukları apartmanın 9. katına çıktı ve merdiven boşluğu penceresinden kendini aşağı attı. Beton zemine çıkalan Hüseyin Altuğ Şenel, olay yerinde hayatını kaybetti. Eşi şirin Şenel ve yakınları olay yerinde bir birlerine sarılarak ağladı. 

Posta

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri