Kul sadi Yüksel'den konferans!

İzmit Kur’an’a Hizmet Vakfı’nın 15 günde bir periyodik olarak düzenledikleri “siyer” konferanslarının bu haftaki konuğu İslami camianın yakından tanıdığı Yazar Kul Sadi Yüksel olacak. 

Vakıftan yapılan yazılı açıklamada: Siyer programının 26.sı 13.02.2011 tarihinde temsilcilik binamızda Kul Sadi Yüksel Hoca'nın katılımıyla gerçekleşecektir. Bütün halkımız davetlidir. Bayanlara yer ayrılmıştır. Denildi. 

Konferansın yapılmağı yer: Kur’an’a Hizmet Vakfı binası

Adres: Yenişehir Mah. Gül Sokak No:42 İZMİT tel: 0262 324 67 71

Tarih ve saat: 13 Şubat 2011 Pazar 19:30


KUL SADİ YÜKSEL HOCA KİMDİR?
03.04.1957, Muş, Varto, Karaköy’de doğdu... İlkokul birinci sınıfı köyünde okudu... 1964’de Konya’ya hicret ettiler... Sırasıyla Ferit Paşa İlkokulu, Devrim Ortaokulu ve Karatay Lisesi’nde okuduktan sonra, 1977’de girdiği Konya Selçuk Eğitim Enstitüsü Türkçe Bölümü’nden 1980’de mezun oldu... 1982’de İstanbul’a hicret etti... Halen İstanbul’un Ümraniye ilçesinde ikamet etmektedir... Lise yıllarında şairliğe ve yazarlığa başladı... Mahallî gazetelerde şiir, hikâye ve denemeleri yayınlandı... Gazetelerde günlük makaleler yazdı... İstanbul’a geldikten sonra çeşitli gazete ve dergilerde ilmî incelemeler ve araştırma yazıları yayınladı... Evli ve yedi çocuk babası olan yazarın bugüne kadar 50’nin üzerinde eseri yayınlanmıştır.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri