İşte 'izdivaç' programının sonucu!

Kocaeli'nde yaşayan iki çocuk annesi Güler İnan'ı kandırarak evlenme vaadiyle Manavgat'a getiren, 53 bin lira ev parasını alan ve iki kızıyla birlikte dereye iterek kaçan Yılmaz Demir (35), jandarma ekiplerinin sıkı takibi üzerine saklandığı akrabasının e

53 BİN LİRA VE 2 ÇOCUĞUYLA BİRLİKTE KAÇTI
Telefonda evlenme vaatlerine kanan talihsiz kadın, Kocaeli'nde sattığı evinin parası 53 bin lira ve 8 ile 9 yaşında ki iki kız çocuğunu da yanına alarak İstanbul'a gelip Yılmaz Demir ile buluştu. Kadın ve çocukları Yılmaz Demir ile birlikte Manavgat'ın Hocalar Köyü'ne gitti. Demir, bir dere kenarında otomobili durdurup Güler İnan ve çocuklarını dereye itip 53 bin lira ile birlikte kayıplara karıştı.

KÖYLÜLER YARDIM ETTİ
Güçlükle dereden çıkan ve çocuklarını da kurtaran Güler İnan, dolandırıldığını belirterek köylülerden yardım istedi. Köylülerin de Jandarma'ya haber vermesiyle, Yılmaz Demir ve yanındaki akrabaları aranmaya başladı. Manavgat İlçe Jandarma Komutanlığı ve Antalya İl Jandarma Komutanlığı istihbarat ekipleri ortaklaşa çalışma başlattı. Otogar kameralarından zanlı tespit edilirken, kaldıkları akrabalarının evi de jandarma tarafından kısa sürede bulundu. Jandarma ekipleri eve düzenledikleri baskınla Yılmaz Derin ve yardım ettikleri amcaoğlu Fevzi Demir ve yeğeni Gönül Doğan'ı gözaltına aldı.

JANDARMA PARANIN 42 BİN LİRASINI TESLİM ETTİ
İfadeleri alınan zanlılar Manavgat Adliyesi'ne çıkarıldı. Zanlılardan Yılmaz Demir ile Gönül Doğan tutuklanırken, Fevzi Demir serbest bırakıldı. Evlendiği resmi nikahlı eşine mallarını sattırıp paralarını alıp evi terk eden Derin'in imam nikahlı eşinin de zorla fuhuşa sürüklediği iddia edildi. Resmi ve imam nikahlı eşlerinin de Yılmaz Demir hakkında suç duyusunda bulundukları belirtildi. Jandarma ekipleri, 53 bin liralık gasp edilen paranın 42 bin lirasını bularak Güler İnan'a teslim etti.

"BAŞKALARININ BAŞI YANMASIN"
Dolandırılan talihsiz kadın Güler İnan, kendisinin bir hata yaptığını belirterek, "Benim başım yandı, başkalarının da bu şekilde başı yanmasın. Bu tür televizyonlarda çıkan çöpçatan telefonlarınada kanmasın" dedi.

habertürk

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri