Haluk Levent serbest bırakıldı

İstanbul'da açılan davada 10 yıllık sözleşme karşılığı 4.5 milyon YTL aldığı ve Transtel Makine Şirketi yetkilisi Mehmet Doğru ile Nimet Doğru'yu dolandırdığı iddiasıyla hakkında tutuklama kararı çıkartılan Haluk Levent, serbest bırakıldı.

Uçaktan iner inmez havaalanı polisi tarafından gözlem altına alınan ünlü sanatçı, hakkındaki iddialarla ilgili ifade vermek üzere İzmir Adliye Sarayı'na getirildi. İfadesi alınan Haluk Levent serbest bırakıldı.

İstanbul 5. Ağır Ceza Mahkemesi'nde geçtiğimiz aylarda görülen duruşmada hakkında nitelikli dolandırıcılık suçundan, 7 yıla kadar hapsi istenen ünlü şarkıcı Haluk Levent, Almanya'daki konserinin ardından İzmir'e gelir gelmez polis tarafından gözlem altına alındı. Birkaç ay önce yapılan duruşmaya katılmayan ve belirttiği adreslerde bulunamayan ünlü sanatçı hakkında İstanbul 5.Ağır Ceza Mahkemesi tutuklama kararı çıkarmıştı. İzmir Adliye Sarayı'nda uzun süre ifade veren Haluk Levent, savcılık tarafından serbest bırakıldı.

Kendisi hakkında birden fazla dolandırıcılık olayı ile ilgili tutuklama kararı çıktığını belirten Haluk Levent, "Yurt dışındaki konserlerim ve işlerimden dolayı Türkiye'ye giriş yapamamıştım, hakkımda çok davalar açılmıştı. Bu davalarla ilgili gelip burda ifade vermem gerekiyordu. İzmir'de iki dava vardı, istanbul'da 3 dava vardı. Hepsine girmek istedim ve sabahtan gelip hepsine tek tek girdim. Hepsinden de tutuksuz olarak yargılanmama karar verildi. Şu anda da mahkemelerle alakalı bir tutuklu halim yok." dedi.

Haluk Levent, adliye binası çıkışında hayranları ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Kültür Sanat Haberleri