Bu da emekleme yarışı

Afyonkarahisar'da Özdilek Alışveriş Merkezi tarafından 'Bebek Emekleme Yarışması' düzenledi. Yarışma da emekleyen çocuklar ile çocuklarının birinci gelmesi için çaba sarf eden anne ve babalar renkli görüntüler oluşturdu.

özdilek Alıveriş Merkezi'nde düzenlenen yarışmaya 24 bebek katıldı. Oluşturulan 6 grupta dörder bebek yarıştı. Altı grubun birincileri yarı finale kaldı. Yarı finalde 6 çocuk yarıştı. Bunlardan ilk üçe girenler ise finale kaldı.

Yarı final yarışında Şerif Söylemez isimli bebek yarış sonlarına doğru yaklaşınca kendisine görüntüleyen bir basın mensubunun kamerası dikkatini çekti. Yarışmayı bırakan Şerif bebek, bir süre kamerayla ilgilendi. Rakipleri geride olan Şerif bebek, final çizgisinde bekleyen babası Bilal Söylemez'in gayretiyle yarışmayı yine birinci tamamlamayı başararak finale kaldı.

Final bölümünde Şerif Söylemez (12 aylık), Mustafa Taha Kara (12 aylık) ve Serdar Yağız Karabulut (11 aylık) isimli bebek yarıştı. Yarışmaya Mustafa Taha Kara ve Serdar Yağız hızlı başladı. Ancak Mustafa ve Serdar final çizgisine yaklaşınca durdu. Anne ve babaların bütün çabalarına rağmen final çizgisine gitmedi. Bu arada arkadan gelen Şerif Söylemez isimli bebek yarışmanın birincisi oldu. Mustafa Taha Kara ikinci olurken, final çizgisinden dönerek geri doğru tekrar emekleyen Serdar Yağız Karabulut ise yarışmayı tamamlayarak üçüncü oldu.

Yarışma birinci olan Şerif bebeğin hediyesini özdilek Alışveriş Merkezi İşletme Müdürü Alpaslan özdemir, ikinci Mustafa Taha Kara'nın hediyesi Kafe-Restoran Müdürü Nihat Günsel ve üçüncü gelen Serdar Yağız Karabulut'un hediyesi de Market Müdürü Fatih Şeremet verdi. Ayrıca yarışmaya katılan bütün bebeklere de çeşitli hediyeler takdim edildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Kültür Sanat Haberleri