Ömer'in cesedini 5 gün sonra jandarma buldu

Ailesi ile birlikte pazar günü gittiği piknikte kaçan topu almak isterken Konarı çayına düşerek yaşamını yitiren 8 yaşındaki Ömer Kutay'ın cesedini Ankara'dan gelen Jandarma Özel Arama Kurtarma (JÖAK) ekipleri b


5 Mayıs Pazar günü meydana gelen olayda Konarı Çayına düşerek yaşamını yitiren Ömer Kutay Gücük'ün cesedini araması için Zonguldak'dan deniz polisi ve dalgıç ekipleri geldi. Dalgıçların aramasından da sonuç alınamaması üzerine Sakarya'dan İl Afet ve Kurtarma Müdürlüğü sualtı ve üstü arama ekipleri özel su altı kameralı ekip çağrıldı. 2 gün bu ekiplerde sualtı kameralarıyla arama yaptı. Son olarak Jandarma Genel Komutanlığına bağlı Jandarma Özel Arama ve Kurtarmasından 15 kişilik ekip arama çalışmalarına başladı. Jandarma ekiplerinin yaptığı aramada çocuğun suya girdiği yerden 300 metre ileride 9 metre derinlikte Ömer'in cesedi bulundu.

Köy Muhtarı Mustafa Özşen hiç olmaz denilen yerden jandarma ekiplerinin cesedin çıkarıldığını söyledi. 5 gün boyunca olay yerinden ayrılmayan Ömer'in ailesi perişan oldu.

Küçük Ömer'in cenazesi, Safranbolu Dedeoğlu Camiinde kılınan öğlen namazından sonra Safranbolu'da toprağa verilecek.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri