Eski vekil eşine şok saldırı

Diyarbakır eski Milletvekili HAS Partili Ömer Vehbi Hatipoğlu ve eşine çirkin saldırı...

Diyarbakır eski Milletvekili HAS Partili Ömer Vehbi Hatipoğlu ve eşine çirkin saldırı...Başkent'te bir markette alış verip yaptıkları sırada eşi "başörtülü" diye laikçi iki kadının saldırısına uğradı...

"ÇEKİL ŞURDAN"
Habervaktim’in edindiği bilgilere göre şok olay seçimden bir gün sonra yani Pazartesi günü, Hoşdere Caddesi üzerinde bulunan büyük bir markette yaşandı. Olay şöyle gelişti: HAS Parti Kurucu GİK Üyesi eski Diyarbakır Milletvekili Ömer Vehbi Hatipoğlu eşiyle birlikte alış verişe gitti. Başörtülü eşi marketin manav reyonunda aldıklarını tarttırırken, "çekil şurdan" diyerek bir kadın kendisini etti.

"BAŞINDAKİ ÖRTÜYE BAK, İĞRENÇ İNSANLAR"
Neye uğradığını şaşıran başörtülü eş, "ne oluyor, neden itiyorsun" diyebildi. Bunun üzerine saldırgan kadın, "Başındaki örtüye bak, iğrenç insanlar" gibi hakaretler savurmaya başladı. Başörtülü eş iyice sendeledi.  "Ne dediğinizin farkında mısınız" şeklinde cevaplar verdi. Saldırgan kadının çirkin sözlerini sürdürmesi üzerine tartışma iyice alevlendi. Ömer Vehbi Hatipoğlu, eşinin yanına geldiğinde karşılaştığı manzara karşısında şok oldu.

Karşısındaki kadın olmadık ifadelerle eşini hedef alıyordu. Hatipoğlu kadını uyararak, kendine gelmesini söyledi. Hatipoğlu, kadına “Çekilin demeniz yeterliydi, neden ittiniz” dişe tepki gösterdi.  Bu arada hızla başka bir kadın girdi tartışmaya. “Manyak” diye Hatipoğlu’nun üzerine yürüdü. Bu kişinin saldırgan kadının kardeşi olduğu sonradan öğrenildi. İkisi birden Hatipoğlu ve eşini hedef almaya devam ettiler. Hatta eski milletvekili Hatipoğlu’na tokat atmaya çalıştılar.

OLAY POLİSE İNTİKAL ETTİ
İki kardeş, eski milletvekili Hatipoğlu ve eşine yönelik saldırılarını aralıksız sürdürdüler. Market personeli kadınları tutmaya çalıştı ama sonuç alamadı. Diğer müşterilerin “edepsizlik yapmayın” şeklindeki uyarılarına da aldırış etmeden, Hatipoğlu ve eşini hedef almayı sürdürdü. Olay polise intikal etti. Gruplar Kavaklıdere Polis Merkezi'ne gitti.

HERŞEY KAMERADA VAR
Hatipoğlu çifti "Marketin güvenlik kamera görüntüleri incelensin, kim ne yapmış çıksın ortaya" dedi. “İtmiş olabiliriz ama ölü babamıza manyak dedi” diye kendilerini savunan saldırgan kadınlar bunun üzerine uzlaşma istediler. Ömer Vehbi Hatipoğlu ve eşi ise "hakarete maruz kaldıklarını, oradaki tüm market personeli ve müşterilerin buna şahit olduğunu" söyleyerek, kendilerinin şikayetçi olduklarını belirttiler. Şimdi olay savcılığa intikal etmiş durumda.  Savcılığın gerekli soruşturmanın ardından bu iki saldırgan kadın hakkında dava açması bekleniyor. Hatipoğlu çiftinin yakın çevresine, saldırgan kardeşleri tanımadıklarını, sırf başörtüsü gerekçesiyle hedef alındıklarını söyledikleri öğrenildi.

Habervaktim.com ÖZEL

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri