İlker Başbuğ'un kitabı korsanların hedefi oldu

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Güvenlik Şube Müdürlüğü ekiplerinin korsan kitapçılara yönelik yaptığı çalışmalar kapsamında Eyüp, Gaziosmanpaşa ve Bayrampaşa'da basılan çok sayıda adr

Eski Genelkurmay Başkanı İlker Başbuğ'un 'Terör örgütlerinin sonu' isimli kitabın korsanının basılması dikkatlerden kaçmadı.
Güvenlik Şube Müdürlüğü ekiplerinin elde ettiği istihbarat doğrultusunda Eyüp, Gaziosmanpaşa ve Bayrampaşa'da korsan kitapçılara ait olduğu belirlenen çok sayıda adres basıldı. Baskınlar neticesinde piyasaya yeni çıkan ve daha önce okuyucular tarafından yoğun ilgi gören kitapların binlerce korsanının basılarak depolandığı belirlendi. Basılan adreslerden biri olan, Bayrampaşa İsmetpaşa Mahallesi Gün Sokak 23. numaralı iş yerinde de yapılan aramada eski Genelkurmay Başkanı İlker Başbuğ'un yazdığı 'Terör örgütlerinin sonu' isimli kitabının çok sayıda korsan kopyası bulundu. Yapılan incelemelerde Başbuğ'un kitabının korsan baskısının piyasaya sürülmüş olabileceği belirtildi.
Çok sayıda korsan kopyası basılan kitaplar arasında Elif Şafak'ın 'İskender' isimli kitabı ile İskender Pala'nın 'Şah Sultan' isimli romanının yer aldığı öğrenildi.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Kültür Sanat Haberleri