Tesettür seferberliği rahatsız etti

TESSEP tarafından başlatılan ve ülkenin dört bir yanında yoğun ilgi ve heyecanla takip edilen Tesettür Seferberliği'ne BDP'lilerden çok ilginç bir tepki geldi:

TESSEP tarafından Mersin’de başlatılan faaliyetleri, bir çok yerde BDP/PKK'lilerin engellemeye çalıştığını belirten TESSEP Mersin Sözcüsü ve TESSEP Genel Sekreteri Veysi Yumlu, BDP'li yetkililerin imza stantlarına gelerek "standı kaldırmaları" yönünde uyarılarda bulunduklarını söyledi.

SAÇMAYMIŞ

Yumlu şöyle konuştu:  "TESSEP yetkilisi arkadaşlarımız Çay Mahallesinde bulunan Cihadiye Camii önünde imza toplamak için stant açtılar. Kısa bir süre sonra mahalleli inancından dolayı imza standına yoğun ilgi gösterdiler ve imza atarak bu çalışmanın hayırla neticelenmesi için temennide bulundular. Ne var ki bunu hazmedemeyen BDP/PKK yetkilileri arkadaşlarımızın yanına gelerek, 'bizlerden habersiz nasıl burada stant açarsınız. Bizler dağda şehitler verirken, sizler gelmiş burada halkın kafasını karıştırarak, gündemi bu tür saçma şeyler ile işgal ediyorsunuz. Sizler AKP buralara gönderiyor, sizler AKP'lisiniz, kaldırın bu standı gidin buradan' diyerek arkadaşlarımızla tehditvari bir üslupla konuşmuşlar. Orada ki görevli arkadaşlarımız ise, 'Biz bir yere gitmiyoruz, buradayız ve bu işi yapacağız. Biz ne AKP'li nede herhangi bir partini taraftarı değiliz. Sizler sürekli gerginlik çıkarıp halkı korkutuyorsunuz, bırakın halk neyi istiyorsa ona kendileri karar versinler, kimse onlar adına konuşma hakkına sahip değildir' diyerek onlara cevap vererek BDP/PKK yandaşlarını stanttan uzaklaştırdılar."

BİZLER TESETTÜRÜN KALKMASI İÇİN ÇALIŞIRKEN…”

TESSEP Sözcüsü Yumlu "Yine görevli arkadaşlarımız imza kampanyası çerçevesinde başka bir mahallede stant açtıklarında, yine BDP/PKK'liler gelerek arkadaşlarımıza sert bir üslup ile 'ne yapıyorsunuz burada. Çıkın gidin buradan. Bizler tesettürün kalkması için çalışırken, çabalarken siz gelmiş destek istiyorsunuz. Çekin gidin buradan size destek mestek yok. Sizin yüzünüzden halkımız bu hale geldi' şeklinde ifadeler ile gerçek yüzünü gösterdiler. Orada bulunan arkadaşlarımız ise soğuk kanlı davranarak onlara gerekli cevaplarını vermişlerdi. Bu davranış onların gerçek yüzlerini göstermektedir. Samimi olarak çıkılan tesettür seferberliği Allah'ın izni ile herkesi ve hatta tesettür düşmanlarını da kuşatacaktır" İfadelerini kullandı.

 

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri