Deterjana para ödeme devri bitti!  

Hem çevre için zararlı olan hem de cebinizdeki parayı azaltan kimyasal deterjanlar olmadan bütün çamaşırlarınızı hızlı ve etkili bir şekilde yıkayabileceğiniz bir yöntem var artık…

Yıllardır çamaşır yıkarken kullandığımız deterjanlar, kireç çözücüler ve yumuşatıcılar sağlığımıza, çevremize ve aile ekonomimize zarar vermekte. 

Çamaşırlarımızın kimyasallardan tam olarak arınması için 5-6 ton su ile yıkanması gerekir. Çamaşır makineleri her yıkamada ortalama 40 ila 60 L su tüketir. Bundan dolayı çamaşırlarımız kimyasallardan tam olarak arınamaz ve akciğer tahribatı, alerjik reaksiyonlar, santral sinir sistemi, kanser, endokrin ve bağışıklık sistemi bozuklukları gibi önemli rahatsızlıklara neden olabilir. Özellikle hassas ciltlere sahip olanlar, bebekler ve çocuklar deterjan içerisindeki kimyasalların olumsuz etkilerinden çok daha fazla etkilenmektedir.

NANO BALL KULLANARAK ÇEVRENİZİ KORUYUN!

Denizlerimizi, ormanlarımızı ve içme sularımızı kimyasallardan uzak tutun. Deterjanların içerisindeki kimyasalların parçalanması zor maddelerden oluşması doğada bozulmadan kalarak denizlere, göllere ve akarsulara karışmasını, buralarda yaşayan canlıların dolayısıyla da bunlarla beslenen insanların sağlığını tehdit etmektedir.

NANO BALL KULLANARAK BÜTÇENİZİ KORUYUN!

Çamaşır makinenizi her çalıştırdığınızda kullandığınız deterjan, yumuşatıcı ve kireç sökücünün tutarı 3-3,5 TL. Yani her gün çamaşır yıkıyorsanız 3,5 senede harcadığınız rakam tam tamına 4.500 TL.

NANO BALL Çamaşır Yıkama Topu ile bu tutarı kendiniz, sevdikleriniz ve çocuklarınız için harcamanız mümkün. 2000 yıkama yapınız bir Nano Ball Çamaşır Yıkama Topu ile paranız cebinizde kalsın...

Dikkat %100 Para İade Garantisi Veriyoruz!

Kullanıp Beğenmezseniz bize geri gönderin hemen paranızı iade edelim…

ŞİMDİ ŞİPARİŞ İÇİN TIKLAYIN!

Advertorial

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri