Yeşilöz Oteli'nden alternatif turizme yeni bakış açısı

Yeşilöz Otel İşletme Müdürü Serkan Selim Dilek “ Yeşilöz Otel kalifiye personeli ile aternatif turizm  alanında  otelciliğe farklı bir bakış açısı getirmeyi ve bir çok ilke imza atmayı hedefliyor” dedi.

Yeşilöz Otel   olarak bir kosept değişikliğine gittiniz. Bize yeni Konsept değişikliğinizi  anlatır mısınız?

Antalya’nın Side beldesinde olan Yeşilöz Otelimiz misafirlerine ucuz ve kaliteli tatil yaptırmak, inançlarına uygun hizmet vermek prensiplerinden yola çıkılarak düşünülen dört yıldız  standartlarında 300 kişi kapasitesiyle hizmet veriyor. Yeşilöz Otel kalifiye personeli ile aternatif turizm  alanında  otelciliğe farklı bir bakış açısı getirmeyi ve bir çok ilke imza atmayı hedefliyor.Otel bünyesinde bay ve bayanlar için hazırlanmş ayrı komplekslerle müşterilerimizin hassasiyetlerinizi göz önünde bulunduruyoruz.
Yeşilöz Otel  başlattığı konsept değişikliği ile 2007 yılınıda cok iyi değerlendirerek tesisteki eksikliklerin tamamladı. Alternatif oteller zincirine halkanın en sağlamlarından birisi olarak, 2008 e en iyi hizmet ve yüzde yüz müşteri memnuniyeti prensiplerini ilke edinerek 1 Nisan da tatilcileri ağırlamaya başladı.

Otelinizin ulaşım durumu nedir? Misafirleriniz hangi yollarla otele ulaşabilir?

Yeşilöz Otel Antalya Havaalanına 65 km Side merkeze 2 km uzaklıkta. Yeşilin mavi ile kucaklaştığı doğa, tarih ve güneşle baş başa ,nezih ve sakin bir ortamda, yorucu geçen bir yılı geride bırakırken endişeli bir tatilden uzak, sizin yaşam tarzınıza uygun ,kaliteden ödün vermeyen,sizin önceliklerinizi öncelikleri, beklentilerinizi beklentileri olarak gören  bir tatil olanağı sunuyor. 6 bin metrekare alana kurulmuş olan  Otelimiz aynı zamanda Manavgat terminaline gelen misafirlerini de ücretsiz transfer ediyor.

Müşterilerinize ne tür hizmetler veriyorsunuz?

Yeşiöz Otel all inclusive :hersey dahil sistemiyle çalişıyor olup sabah öğle ve akşam yemekleri  açık büfe bay ve bayan komplekslerinde içeçek ve  günün değişik saatlerinde  gözleme, pide ve değişik ara öğünler, gece çorbası gibi bir çok güzelliği içersinde barındırıyor.Otel mutfağında birbirinden lezzetli ve çeşitli damak tadınıza uygun yiyecekler sağlıklı ve hijyenik koşullarda hazırlanarak açık büfe şeklinde müşterilerimizin beğenisine sunulmakta.

Yeşilöz Otel balkonlu tüm odalarında ,minibar, split klima, wc, 24 saat sıcak su, küvet, duş, tv, uydu yayını, telefon, wireless internet, banyoda telefon, kasa hizmeti sunmakta. Yeşilöz Otel  Antalya, Manavgat, Alanya ve Antik Side gibi tarihi ve turistik mekanlara düzenlediği gezilerle ve Köprülü Kanyon’da rafting yat gezisi gibi aktivitelerle misafirlerini daha da mutlu kılmayı amaçlıyor.
Bunların yanı sıra açık kapalı restorant,vitamin bar, mescit, oyun salonu, market, şark köşesi, fax, fotokopi, anlaşmalı sağlık hizmeti, tarnsfer hizmetleri, oto kiralama, çamaşirhane ve daha pek çok hizmet sunuyor. Ayrica misafirlerinin eğlenmeleri  için bir çok akşam animasyonu ile canlı müzik etkinlikleri de düzenliyor.

Sizi konsept değişikliğine iten sebeplerin en başınada her halde bayanların daha rahat bir ortamda tatillerini geçirmeleri geliyor. Bayanlara yönelik özel hizmetleriniz neler?

Yeşilöz Otel bayanları da unutmadı. Onların ihtiyaçlarını göz önünende bulunduran otelimiz bünyesinde bayanlar için özel olarak hazırlanmış kompleskte otelin teras katında 600 metrekare alanda 186 metrekare büyüklüğünde, hidromasaj sistemli havuzda güneşin ilk ışıklarıyla yüzmenin tadını çıkaracaklar. Bir yandan da güneşlenebilecekler. Günün ilerleyen saatlerinde saunada ter atıp 77 metrekare büyüklüğünde ,1 metre 40 santim derinliğindeki kapalı havuzda şok tedavisinin  ardından günü hamam sefasıyla tamamlayabilirler. Otelde aynı zamanda  maskeler,medikal,masaj, selülit masajı, aroma terapi masajı, köpük, kahve ve cikolata masajları  hizmetler de veriliyor.  Bayan müşterilerimiz ayrıca kendilerine özel kuaför, mescid, fitness ve daha pek cok seyi bir arada bulabilirler. Otel, bu uygulamalarıyla özellikle bayanlara cok önem veriyor.

Hep bayanlara yönelik hizmetlerini anlattınız. Otelinizde beyler ve çocuklara hitap eden akiviteler nelerdir?

Yeşilöz Otel  bünyesinde erkek müşterilerimiz yarı olimpik erkekler havuzunda  yüzmenin tadını çıkartacak. Ailecek çıkacakları çevre gezileriyle  Akdeniz kıyısının  güzelliklerini keşfedecek. Cocuklar için  0-6 ve 7-12 yaş grubuna özel olarak hazırlanmış çok aletli oyun parkında gonul rahatlıgıyla ve güvenle oynamalrını seyredecekler. Onlar için otelde ayrıca iki adet te ozel cocuk havuzu bulunuyor. Bunlardan birisi çocukların annelerinden kopamayanlar için bayanlar havuzunun yanında  diğeri  babalarını özleyenler çocuklar için erkekler havuzunun yanında.Çocuk büfesi de yavrularımızın damak tadı düşünülerek hazırlanıyor. Yeşilöz Otel’e ulaşmak için yeşilöz.com adresinden veya 0242 753 38 08 nolu telefondan irtibat kurulabilir.

Osman Kılıç-habervaktim.com

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri