4. Akit kafilesi kutsal topraklarda

Yeni Akit’in düzenlediği kampanya ile Umre yolculuğu kazanan 100 ve kendi imkânları ile kafileye katılan 88 okurumuz, dün İstanbul’dan kutsal topraklara gitti.  

Umreye gitmeye hak kazanan ve Türkiye’nin çeşitli illerinden gelen nasipli okurlarımız, kutsal topraklara gitmeden önce heyecanlarını ve duygularını gazetemize anlattı. 15 gün sürecek kutlu yolculukta okurlarımıza Yeni Akit Genel Yayın Koordinatörü ve yazarı Hasan Karakaya da eşlik edecek

Yeni Akit’in düzenlediği kampanya ile Umreye gitmeye hak kazanan 100 ve kendi imkânları ile kafilemize katılan 88 okurumuz, dün kutsal topraklara gitti. Türkiye’nin değişik illerinden yola koyulan şanslı okurlarımız, dün öğle saatlerinde İstanbul Atatürk Havalimanı’ndan bir araya geldi. Saat 14.00’da uçakla havalanan Umre yolcuları, 15 gün boyunca kutsal topraklarda ziyaretlerde bulunarak Umre ibadetini yerine getirmiş olacak. Genci, yaşlısı, çocuğu, kadını, erkeği bir araya gelen şanslı okurlarımıza Umre seyahati boyunca gazetemiz Genel Yayın Koordinatörü ve yazarımız Hasan Karakaya eşlik edecek.

AKİT’E TEŞEKKÜR

Umre yolcuları kutsal topraklarda Peygamber Efendimiz’in (s.a.v) kabrini (Ravza-i Mutahhara) ziyaret edip, sa’y yapıp, şeytan taşlayacak, kutsal topraklarda dua edip günahlarının affını isteyecek. Umre yolculuğu için maddi durumu yetersiz olan okurlarımız böyle bir kampanya düzenlediği için Akit çalışanı ve sahiplerine dualar ederken; kendileri gibi maddi durumu yetersiz olan kişilerin de Umre yapabilmesi için dua edeceklerini dile getirdiler.

100 ŞANSLININ YANISIRA BİR O KADAR KİŞİ DE KENDİ İMKÂNLARIYLA GİTTİ

Akit’in çekilişine katılarak Umre yolculuğuna hak kazanan okurlarımızın yanısıra, yine RinTour organizasyonuna kendi imkânlarıyla katılanlar da oldu. Eşini, çocuklarını veya anne-babasını yalnız bırakmak istemeyenlerle birlikte Umre yolculuğuna çıkanların sayısı 188’i buldu.‘Allah bize nasip etti’

Hüseyin Özdemir (Aksaray)
“Kendimi çok şanslı hissediyorum. Daha önce Akit bizi Suriye’ye de gönderdi. Elhamdülillah, Rabbim bize nasip eder mi diye düşünüyordum ve nasip oldu. Rabbim, Akit’in sayesinde bize bugünleri de gösterdi. 2006’da Hacc’a gittim, Hac’dan gelince eş-dost ‘Allah tekrar nasip etsin’ diyorlardı. Ben de, ‘Sırada birçok gitmek isteyen kardeşimiz var, Allah onlara gitmeyi, bana da Umre’yi nasip etsin’ diyordum. Çok mutluyum, Akit sayesinde Umre nasip oldu. Akit’e çok teşekkür ediyorum.”‘Ne mutlu ki; bugünleri gördüm’

Ayşe Durdu (Antalya)
“Ne mutlu ki bugünleri de gördük, kutsal topraklara kavuşmak nasipmiş demek. Orada Türkiye’nin iyiliği için dua edeceğiz. Ben daha önce hiç gitmedim ama her zaman gitmek istiyordum. O da Rabbimin izni ve Akit gazetesinin vesilesi ile oldu. Daha önce eşim gitmişti, şimdi de Akit gazetesi sayesinde ben gidiyorum inşallah. Allah nasip ederse oraları görür geliriz. Akit’e çok teşekkür ediyorum. Allah onlardan razı olsun.

‘ÇOK BÜYÜK BİR MUTLULUK’
Hasan Karakaya (Yeni Akit Genel Yayın Koordinatörü):

“200’e yakın okuyucumuzla birlikte Allah nasip ederse hareket edeceğiz. Çok büyük bir mutluluk bu. İnşallah Umre yapmanın tadını, hazzını, lezzetini burada bulunan bütün Akit okuyucuları ile birlikte yaşayacağız. Akit okurları ile birlikte olmak çok güzel. Allah hepimizin dualarını kabul, hayırlı yolculuklar nasip etsin.”


Yeni Akit

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri