Aile içi şiddet bitmiyor

Ortaca İlçesinde, dini nikahlı eşinden şiddet gören bir kadın, Fethiye'deki Kadın Sığınma Evi'ne gönderildi.

 

E.E. adlı kadın (22), bir müddet A.T (32) ile birlikte İstanbul'da dini nikahlı yaşadıktan sonra ayrıldı. A.T'den ayrılan E.E., Ortaca İlçesine gelip yerleşti. Dini nikahlı eşini takip eden A.T., E.E'yi Ortaca PTT'sinde yakaladı. Bir müddet çift tartıştı. Cebinden çıkardığı bıçağı kadının boğazına dayayan A.T, geri gelmesini istedi.

Bu arada PTT güvenlik görevlisi 155'i arayarak yardım istedi. Olay yerine gelen polisler, A.T.'yi etkisiz hale getirip emniyet müdürlüğüne getirdi. Emniyette alınan ifadeleri sonunda E.E. şikayetçi olmadığını bildirdi. Cumhuriyet Savcılığı tarafından A.T. serbest bırakıldı.

Olayla ilgili bilgi veren İlçe Emniyet Müdürü Selami Bıçakçı, A.T ile E.E'nin bir müddet dini nikahlı olarak yaşadıklarını belirterek şöyle konuştu: "Eski eşi E.E.'yi takip ederek, bir iş için PTT'ye gelen E.E.'yi burada şiddet kullanıp, boğazına bıçak dayamış.

Güvenlik güçlerimiz olay yerine kısa zaman içinde giderek A.T'yi etkisiz hale getirdiler. Kadın E.E. şikayetçi olmayınca; savcılık A.T.'yi sebest bıraktı. Emniyet olarak ileride bir olay olmaması için E.E.'yi Fethiye'de bulunan Kadın Sığınma Evi'ne göndererek koruma altına aldık."

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri