Sherlock Holmes beyazperdede

Tüm zamanların en meşhur dedektifi Sherlock Holmes, iki ayrı projeyle beyazperdeye getirilecek. Yönetmen Guy Ritchie'nin projesinde Holmes'u canlandırması için ünlü aktör Robert Downey J.R'a teklif götürülürken, dedektifin komedi macerasında da ''Borat

Holmes ile ilgili iki projeden biri, Madonna'nın İngiliz yönetmen eşi Guy Ritchie'nin imzasını taşıyor. Filmde, son olarak ''Demir Adam-Iron Man'' adlı yapımda izleyiciyle buluşan Robert Downey J.R'ın Sherlock Holmes'u canlandırması düşünülüyor. Oyuncunun bu film için oturduğu görüşme masasında anlaşma noktasında bulunduğu ifade edildi.

The Warner Bros.'a ait olan filmin çekimlerine sonbaharda başlanması planlanıyor. Film, 2010 yılında seyirciyle buluşacak.

''Borat'' filmiyle tanınan İngiliz aktör Sacha Baron Cohen da yeni komedi filminde tüm zamanların en meşhur dedektifi Sherlock Holmes'u canlandıracak.

Henüz ismi belirlenmeyen komedi filminde Cohen, Sherlock Holmes'u, Will Ferrell ise yardımcısı Watson'ı canlandıracak. Senaryosunu Etan Cohen'ın kaleme aldığı filmin yapımcılığını Judd Apatow ile Jimmy Miller üstlenecek.

(AA)

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Kültür Sanat Haberleri