Ud ve ney eşliğinde huzur iklimine yolculuk

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kültürel ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı tarafından düzenlenen, Kültür A.Ş. tarafından gerçekleştirilen, “Uluslararası Ramazan Etkinlikleri” çerçevesinde, Feshane'de 11 Eylül Perşembe akşamı saat 22: 00&rsquo

Udun lirik tınıları ve neyin davûdî nefesi ile Feshane’de huzurlu bir akşam yaşanacak. İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kültürel ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı tarafından düzenlenen, Kültür A.Ş. tarafından gerçekleştirilen, “Uluslararası Ramazan Etkinlikleri” çerçevesinde, 11 Eylül Perşembe akşamı saat 22: 00’de, neyzen Ender Doğan tarafından bir konser gerçekleştirilecek. Müzik yaşamına Eyüp Musiki Cemiyeti’nde başlayan ve daha sonra TRT İstanbul Radyosunda devam eden Doğan’ın icra edeceği eserler arasında, Yahya Kemal, Necip Fazıl ve Mehmet Akif gibi çok önemli şairlerin şiirlerinden bestelenmiş şarkılar da bulunuyor.

“Kandiller Yanarken” üst başlığı altında gerçekleştirilen etkinlikler çerçevesinde, Topkapı Kültür Parkı’nda gerçekleştirilecek konserde ise, İBB Kent Orkestrası Türk Müziği Topluluğu sahne alacak. Saat 22: 00’de başlayacak olan konser öncesinde, özellikle çocukların büyük ilgi ve beğenisini kazanan gösteri sanatları sergilenecek.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Kültür Sanat Haberleri