Deli Dumrul ve Bay Kilink ekimde gösterime girecek

Antalya'nın Alanya ilçesinde çekilen 'Deli Dumrul' ve 'Bay Kilink' isimli filmlerin montaj çalışmaları tamamlandı. Alanyalı yerel oyuncuların da rol aldığı 2 film, ekim ayında gösterime girecek.

Haziran ve temmuz aylarında çekimleri yapılan filmleri Esat Şekeroğlu yönetti. Sinema Sanatı Prodüksiyon tarafından çekimleri gerçekleştirilen filmlerin görüntü yönetmenliğini Celal Remo yaptı. 

Ünlü çizgi roman kahramanı Kilink'in maceralarını anlatan Bay Kilink ile Dede Korkut hikâyelerinin en ünlülerinden biri olan Deli Dumrul'da Oğuz Korum, Bekir Akış, Turgut Musluoğlu, Çağrı Özkan, Ferit Kesen, Ömer Kozan, Mehmet Sucu, Turan Ay, Salih Düşünceli, Fatma Yeşil, Aysun Ekinci, Bahaddin Ballı ve Turancan Demir gibi Alanyalı isimler de rol aldı. Her iki filmin de galaları bu ay sonunda yapılacak. Filmler gösterime ekim ayının ilk haftası girecek. 

Yönetmen Esat Şekeroğlu, filmlere büyük ilgi beklediklerini söyledi. Eylül ayı sonu veya ekim başında çok konuşulacak yeni bir film daha çekeceklerinin müjdesini veren Şekeroğlu, "Yeni planladığımız filmi de Alanya'da çekeceğiz. Hazırlıklarımız tüm hızıyla sürüyor. Yeni çekeceğimiz filmde de Alanyalı yerel oyunculara rol vereceğiz." dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Kültür Sanat Haberleri