İzmirli için arsenikten daha tehlikeli olan ne?(KARA MİZAH)

İzmir'in sularında yüksek oranda arsenik çıkması 12 İZSU bürokratının görevden alınmasına yol açmış, bu durum "arseniğin ilk kurbanları" yorumlarının yapılmasına neden olmuştu.

Ancak İzmirli için asıl tehlikenin arsenik değil uçak kazaları olduğu çıktı. Zira son günlerde dünyanın değişik yerlerinde düşen üç uçakta bulunan ve ölen Türklerin ortak özellikleri İzmirli olmaları…

İZMİRLİLER ARSENİK KADAR UÇAĞA DA DİKKAT ETMELİ

İzmir'in sularında yüksek oranda arsenik çıkması halkta büyük tedirginlik meydana getirirken 12 İZSU bürokratının görevden alınmasına yol açmış, bu durum "arseniğin ilk kurbanları" yorumlarının yapılmasına neden olmuştu. Ancak İzmirli için asıl tehlikenin arsenik değil uçak kazaları olduğu çıktı. Zira son günlerde dünyanın değişik yerlerinde düşen üç uçakta bulunan ve ölen Türklerin ortak özellikleri İzmirli olmaları…

20 Ağustos'ta İspanya'da meydana gelen uçak kazasında, Aliağa Gemi Geri Dönüşüm Sanayicileri Derneği 2. Başkanı Mustafa Erdil'in içinde bulunduğu Spanair firmasına ait uçak kalkış sırasında düşmüş ve 154 kişi hayatını kaybetmişti. Erdil'de ölenler arasındaydı.

Bu olaydan 4 gün sonra, Kırgızistan'ın başkenti Bişkek'te Boeing 737 tipi yolcu uçağı kalkış sırasında düştü. Bu kazada da yine İzmirli olan ve Kırgızistan'da çocuklara Türkçe öğreten 68 yaşındaki Mehmet Şahin hayatını kaybetti.

Son kaza ise Rusya'da meydana geldi. Moskova - Perm seferini yapan yolcu uçağı 88 kişiye mezar oldu. Düşen uçağın yolcularından Levent Nuri Koçak (54) da hayatını kaybetti. Amerika'da dünyaya gelen ve ortaöğrenimini de burada tamamladıktan sonra Ankara'da yaşayan Koçak, evlendikten sonra İzmir'e yerleşmişti.

Ne dersiniz, haksız mıyız?

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Kültür Sanat Haberleri