Çek fişi bitir işi(MİZAH)

Her hafta Cuma günü 311 nolu yoğun bakım odasında yatan hastalar ölü bulunmakta ancak katilleri bir türlü bulunamamaktaydı. Sonunda oda kameralarla gözetim altında tutuldu ve gerçek ortaya çıktı. Katil bir temizlikçi kadındı.

İşte katilin cinayetleri işleme nedeni;

Güney Afrika'nın Cape Town şehrindeki bir hastahanede devamlı olarak gizemli ölümler oluyordu. Hemşireler, haftalardır üst üste her cuma günü 311 numaralı yoğun bakım odasına yatırılan hastaları ölü bulmaktaydılar.

Bu sırlı ölümlere uzun süre açıklama getirilemedi. Herkes meselenin çözülmesi için seferber oldu. Uzmanlar odanın havasını bakteriyolojik olarak kontrol ettiler. Güney Afrika'nın önde gelen bilim adamları ölenlerin aileleriyle üç hafta boyunca görüşmeler yaptılar. Hatta işin içine polis de girdi ve akla gelen her ihtimal tek tek değerlendirildi, ancak onların araştırmaları da sonuçsuz kaldı.

Cehalet kurbanı hastalar

Bu arada 311 numaralı odadaki hastalar sebepsiz ölmeye devam ediyordu. Son çare olarak, 311 numaralı yoğun bakım odası kameralarla sürekli gözetim altına alındı ve sonunda odadaki ölümlerin sebebi ortaya çıktı.

Sonuç çok trajikomikti; cuma sabahı saat 6'da odaları temizleyen temizlikçi kadının hastanın bağlı bulunduğu solunum cihazının fişini çekerek, kendi elektrik süpürgesinin fişini taktığı ve işini bitirdikten sonra solunum cihazının fişini tekrar yerine takıp gittiği görüldü. Olay bu kadar basit ama ölümler bu kadar ciddiydi. Sorumluluk sahibi temizlikçi kadına sorsalar "hiçbir suçum yok !" derdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Kültür Sanat Haberleri