Partimize paralı ve erkek Genel Başkan arıyoruz(MİZAH)

Uzun bir süredir milletin gönlünden, medya ve kamuoyunun da gündeminden düşen partimize acilen bir genel başkan aranmaktadır.

25-26 Ekim'de Ankara'da yapılacak genel kurulda resmen seçilecek başkan adayımızda aradığımız temel özellikler;

1-) Erkek olması (Zira kadın başkanları partililer karşılamalarda omuzlarına alamıyorlar. Tansu Çiller DYP'nin başına seçildiğinde yani ilk kadın genel başkan olduğunda partililerin ilk tepkisi 'Eyvah! Biz şimdi kimi omuzlarımıza alacağız" şeklindeydi. Nesrin Nas hanımefendi de aynı durum yaşandığından kafadan 2-3 puan kaybımız olmuştu)

2-) Genel merkez ve Anadolu teşkilatlarının kiraları ödenemediğinden zengin olması, katları, yatları ve bankalarda yüklü hesapları bulunması,

3-) Medyatik biri olması, çeşitli vesilelerle kendisini ve partimizi gündemde tutabilmesi (Mesela sayın Nesrin Nas, İzmirdeki parti mitinginde, vergileri şikayet için toplanan tüpçülerin gün kutladıklarını sanarak '9 mart dünya tüpçüler gününüz kutlu olsun" demiş ve bu gafıyla tarihteki unutulmazlar arasında yerini almıştı.)

4-) Son seçimlerde yüzde 2,5 oranında oy alan yani seçmenin oyunun 40'da birini kısacası zekatını verdiği partimizi yeniden zekat verebilecek büyüklüğe ve zenginliğe eriştirebilmesi;

5-) Statükocu olmaması, derin güçlerle işbirliği yapmaması (Malum, Mesut Yılmaz ve Erkan Mumcu'nun partiyi getirdikleri durum ortada. Dolayısıyla bu isimlerin de adamları veya emanetçileri olmaması)

6-) Doktor olması tercih sebebidir. Zira, bitkisel hayattaki partimiz kendi döneminde de ayağa kalkmazsa ötanazi uygulama yetkisine haiz olması gerekmektedir.

İsteklilerin Allah rızası için Ankara'daki ANAP Genel Merkezine şahsen ve de bizzat, üstelik acilen başvurmaları ve 50 bin YTL'yi nakit olarak yatırmaları gerekmektedir. (Arkadaşlar haciz memurlarını kongreye kadar oyalayın)

ANAP Başkanlık Divanı

Rıfat Yörük/Habervaktim.com/Mizah

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Kültür Sanat Haberleri