Tiyatrocu Ahmet Yenilmez'in İsrail isyanı!

Ünlü tiyatro sanatçısı Ahmet Yenilmez Gazze’deki insanlık dışı saldırılara tepki göstererek, herkesin susmadan, bir şeyler yaparak bu katlima tepki göstermesini istedi.

Yenilmez, “Kızım Ayşe Hanzade’nin gözlerine bakamıyorum. Çünkü kızım gece üstünü örterken kondurduğum buse ile uyanırken Filistin'nde Ayşeler gece uykusundan uyanamıyor bile” dedi. 

Bir basın bületin ile duygularını kamuoyu ile paylaşan Ahmet Yenilmez, “Utanıyorum ve utancımı kamupyu ile paylaşmak istiyorum” dedi. Yenilmez, şöyle konuştu: “Ben bir tiyatro sanatçısı, bir baba, en önemlisi de yaradılmışların en şereflisi olan insan olarak utanıyorum. Kızım Ayşe Hanzade'nin gözlerine bakamıyorum. Çünkü Filistin'de onlarca yüzlerce Ayşeler can veriyor. Kızım gece üstünü örterken kondurduğum buse ile uyanırken Filistin'nde Ayşeler gece uykusundan uyanamıyor bile! Yüreğim yanıyor!

SUSMAYIN SUSMAYALIM

Ülkemin başbakanını beşbuçuk saat meşgul edip üstüne üstlük uçaklarımızın tamiri için pazarlık yapıp ve uçaklarının eğitimi için benim topraklarımı kullanıp Ayşelerin üstüne bomba yağdıran İsrail devletini kınıyorum! Dini, dili, ırkı ne olursa olsun, Yaradılmışların en şereflisi olan insanlığa sesleniyorum. Siz değerli basın mensuplarına sesleniyorum. İnsan insanı öldürüyor! Gece annesinin yanında yatan Ayşeler ölüyor! Ne olur ülkemin değerli basın mensupları. Yalvarıyorum. Susmayın, susmayalım. En azından siz ekranlarınızı sayfalarınızı açın, buralardan Ayşelere seslenelim. Ne olur! Yalvarıyorum. Yakışmıyor bu hal bize yakışmıyor!”

(Mehmet Yıldız - habervaktim)

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Kültür Sanat Haberleri