Burhaniye'de karma resim sergisi

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde 5. Uluslararası Burhaniye Zeytin ve Zeytinyağı Festivali etkinlikleri nedeni ile 'Karma Resim Sergisi' açıldı.

Festival etkinlikleri nedeni ile 5 bayan ressamın 50 eserden oluşan Kuvayi Milliye Sergi Salonu'nda 'Karma Resim Sergisi' düzenlendi. Burhaniye Kadın Platformu Sanatevi'nde çalışmalarını sürdüren ressamlar Fatma Cevizoğlu, Figen Köprülü, Ayşe İşgör, Nurten Sönmezocak, Enbiye Güzel, Handan Aktaş, Ayşe Baştürk ve Seçil Keskinkılıç'ın yağlı boya ve minyatür eserlerinden oluşan sergi büyük ilgi gördü. Burhaniye Kadın Platformu Sanatevi'nde çalışmalarını sürdürdüklerini vurgulayan Ressam Fatma Cevizoğlu, buradaki çalışmaların örnek bir çalışma olduğu ve özellikle genç yetenekler tarafından büyük ilgi gördüğünü söyledi. 

Resim sergisi açılışına Kaymakam Ali Uslanmaz, Havran Kaymakamı Fatih Genel, CHP Muğla Milletvekili Prof. Gürol Ergin, Akçay Belediye Başkanı Cahit İnceoğlu, Altınoluk Belediye Başkanı İsmail Aynur, CHP Balıkesir eski Milletvekili Ali Kemal Deviciler, Karadağ Devleti'nden gelen misafirler ve halk katıldı. (CİHAN)

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Kültür Sanat Haberleri