Çileden çıkartan kontör vurgunu!

Bazı internet sitelerinin kontör vurgunu yapmak için başvurduğu hileler bitmek bilmiyor. Ordu'dan gelen son ihbar, sorunun ne kadar ciddi olduğunu gösterir cinsten.

GSM şirketleri ile işbirliği yaparak kontör vurgunu yapan internet siteleri vatandaşları çileden çıkardı. Ordu'dan bir okurumuzun gönderdiği e-mail, binlerce insanın yaşadığı büyük sıkıntıyı bakın nasıl özetliyor: 

"Konu şu; cep telefonların içerisine öyle tuzaklar yerleştirmişler ki; Başarı Holding'in soyguncu siteleri, hıpır.com., mobil oyuncu.com; gsm şirketlerinin işbirliği ile halkı soyuyorlar.

Bilinçli olarak bizim bu sitelere girmemizin imkanı yok ama küçük çocuk, telefonunu eline alsa internet düğmesine ard, arda bassa bu soyguncu sitelere otomatikman üye oluyorsunuz. Sizden hiçbir onay işlemi istenmiyor, durumu farkedinceye kadar bütün kontörler gidiyor ve bir de borçlusun diyorlar. Benim ve birçok vatandaşın da başına musallat olmuş bu soyguncular. Benim küçük çocuk tlf almış rasgele basmış düğmelere birde baktım "hıpır"dan bir mesaj 90 kontör borcunuz var yazıyor Avea'yı aradım, mobil oyuncuya üye olmuşsun biz birşey yapamayız diyor. Mobil oyuncu denen soyguncuları aradım 90 kontör borcun var ödemezsen aboneliğini iptal etmeyiz diyor başka çarem kalmadı hattımı iptal etmek zorundayım. İnanın bu konuda internetten arasanız o kadar çok mağdur var ki. Allah aşkına yardımcı olun. bu soygunu durdurun."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri