Baykal 'Tekbir Giyim'in defilesini izledi (MİZAH)

"Çarşaf, Kur'an kursu ve tarikat" derken CHP'den bir açılım daha geldi. CHP Lideri Deniz Baykal Tekbir Giyim'in tesettür defilesini izledi.

Baykal, İstanbul Hilton Hotel'de İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Kemal Kılıçdaroğlu ile birlikte izlediği defiledeki ilkbahar ve yaz modellerini çok beğendi. Defileyi Tekbir Giyim'in kurucu ve sahipleri Karaduman kardeşlerle birlikte izleyen Baykal, hoşuna giden bazı modelleri alkışladı. Baykal final bölümünde sergilenen "kara çarşaflı gelinlik" modelini ise ayakta alkışlayarak çarşaf açılımının arkasında olduğunu gösterdi.

Defileden sonra kulise geçerek mankenleri ve Tekbir Giyimin sahiplerini tebrik eden Baykal "inancımıza ve geleneklerimize uygun bu kıyafetlerinizden dolayı sizleri tebrik ediyorum. Sizden, eşim Olcay hanım, CHP'li bayan milletvekillerimiz ve genel merkezimizde çalışan bayanlar için de, üzerinde altıokun stilize edildiği bir model geliştirmenizi istiyorum." dedi.

İç açan ve karartan defileler

Aynı dakikalarda Sheraton Hotel'de gerçekleştirilen "Sevgililer Günü İç Çamaşırı Defilesi"ni izleyen CHP'li bayan milletvekilleri Canan Arıtman ve Nur Serter de çıkışta gazetecilerin konuyla ilgili sorularını cevapladılar. "Sizler iç açıcı defiledeyken genel başkanınız da iç karartan bir defileyi izliyordu. Artık hayat tarzınıza uymayan bu partide daha ne kadar kalmayı düşünüyorsunuz?" şeklindeki bir soruya bayan milletvekillerinin cevabı şu şekilde oldu;

"Herhalde fazla kalamayız. Zira bizimkiler hayat tarzı olarak irticayı seçtiler, gericilikte AKP'yi bile geçtiler. Ancak DSP de bir faşisti İstanbul'a aday yaptı. Kısacası bu partiye de geçemeyiz. Dolayısıyla iki tarafı da bilmem ne'li değnek gibiyiz. Arayışlarımız sürecek. Kısa sürede ayrılamazsak bu defa partimiz bizi sürecek."

Rıfat Yörük/Habervaktim.com/Mizah

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Kültür Sanat Haberleri