Poyraz KAFSAD'ı ziyaret etti

Belediye Başkanı Mustafa Poyraz yaklaşan belediye seçimleri öncesinde halkın sorun ve isteklerini tespite yönelik yaptığı mahalle ziyaretlerinin bugünkü programında Kahramanmaraş Fotoğraf ve Sinema Amatörleri Derneği KAFSAD’a uğradı.

Burada hem dernek faaliyetleri hakkında bilgi alan Poyraz aynı zamanda da dernek üyelerinin görüşlerini dinleyerek tekrar seçilmesi durumunda Kahramanmaraş Belediyesinin ileriye dönük projeleri hakkında bilgi verdi. Kahramanmaraş’ın tanıtımı konusunu özellikle vurgulayan Poyraz fotoğrafın gücünden faydalanmak gerektiğini, şehrimiz adına yapılacak olan fotoğrafçılık faaliyetlerinde Kahramanmaraş Belediyesinin KAFSAD’a destek vereceğini vurgulayarak artık kentimizin marka şehir olması için ne gerekiyorsa yapacağız" dedi.

Belediye meclis üyesi adaylarından bazılarının da yer aldığı ziyarette, ileriye dönük yapacağı faaliyetlerin yanı sıra, cana yakın tavırlarıyla da  orada bulunanların sempatisini kazanan Mustafa Poyraz tekrar seçildikleri takdirde hizmetlerine ilk gün ki gibi heyecanla ve şevkle devam edeceklerini söyledi.

Gecede KAFSAD fotoğrafçılarından Arif Avize’de makro fotoğraflardan oluşan kısa bir slayt gösterisi sundu.

KAFSAD başkanı İrfan Bayazıt da ziyaretinden ve verdiği bilgilerden ötürü Mustafa Poyraz ile ekibine teşekkür etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Kültür Sanat Haberleri