Kavşak dilencilerinden Karayalçın'a destek (MİZAH)

Murat Karayalçın’ın başkanlığı döneminde altın yıllarını yaşayan “kavşak dilencileri” Melih Gökçek’e çok kızgınlar. Oylarını toplu halde Karayalçın’a vereceklerini söyleyen dilenciler “meğer biz onun değerini bilememişi

CHP’nin Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Murat Karayalçın, Başkan Melih Gökçek’i “sadaka düşmanı” ilan etti. Kırmızı ışıkta duran araçlardan para toplayan kavşak dilencilerinin kökünü kuruttuğunu belirten Karayalçın “bu zavallılar ekmek parası için çevre il ve ilçelere göç etmek zorunda kaldılar” dedi.

Her tarafa "köprülü kavşak" yaptırılmasıyla dilenecek ışıklı kavşak bulamayan Ankara'daki "kırmızı ışık dilencileri"nin zor günler geçirdiklerini söyleyen Karayalçın “benim dönemimde altın yıllarını yaşayan dilenciler bugünlerde Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'e çok kırgınlar. Işıklı kavşaklarda kırmızı ışığın yanmasını fırsat bilerek, duran arabalardan para isteyen dilenciler, en son GİMAT ışıklarına köprülü kavşak yapılmasıyla açlık sınırında yaşıyorlar” diye konuştu.

Son kalemiz GİMAT’ta düştü  


Karayalçın’ın bu açıklamasına kısa adı KAVDER olan Kavşak Dilencileri Derneği’nden destek geldi. Yanına aldığı araba camı silen ve davul-zurna çalan kavşak dilencileriyle Akköprü altında bir basın toplantısı düzenleyen Dernek Başkanı Ersin Allahversin, Büyükşehir Belediyesinin her tarafa köprülü kavşaklar ve alt-üst geçitler yaptırmasıyla ışıklı kavşakların sayısının çok azaldığını, bu konuda en önemli ekmek tekneleri halinde olan GİMAT Kavşağı'nın da arabaların hiç durmadan geçtikleri köprülü kavşak haline getirildiğini belirterek şöyle yakındı:

"Murat Başkan zamanında yoğun trafikten ve dur-kalklardan dolayı altın yıllarımızı yaşadığımız bu güzide meslek ölüyor arkadaşlar! Bizden sonra Ankara'da bu sanatı sürdürebilecek kimse kalmayacak. Çocuklarımıza bu şerefli mesleği devredemeyeceğiz. Ankara'da trafiğin duran değil akan hale gelmesi bizi vurdu. Zira son kalemiz olan GİMAT Kavşağı da düştü. Artık yaşıyoruz haraç-mezat. Çünkü işler çok kesat. İşlerimizin yeniden açılması için oylarımız Karayalçın’a, Murtimiz kazanırsa yakacağız kına! Gökçek yeniden kazanırsa yollara düşeceğiz, trafiğin düzensiz olduğu ve sık sık tıkandığı CHP’li belediyelere yerleşeceğiz"

Rıfat Yörük/Habervaktim.com/Mizah

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Kültür Sanat Haberleri