Beyaz'dı, şimdi de sarışın olacak (MİZAH)

Beyaz'dı, sandıkta kara'rdı, ama artık sarışın olmaya karar verdi. "Çakma hoca" Zekeriya Beyaz aldığı teklif üzerine artık "M. Ali Erbil'in 51. sarışını" olacak.

DSP'nin İstanbul Esenler'den aday gösterdiği Zekeriya Beyaz siyasetten umduğunu bulamayınca tekrar televizyon ve şov dünyasına dönme kararı aldı. Beyaz ilk teklifi seçim gecesi "hızlı AK Parti muhalifi" şovmen
M. Ali Erbil'den aldı.

Fox TV'de yayınlanan "M. Ali Erbil'le 50 Sarışın" programının beklenenin altında reyting alması üzerine harekete geçen Erbil, seçimden bozgunla çıkan çakma hoca Zekeriya Beyaz'ı transfer etme kararı aldı. Bu kararını çalıştığı televizyon yöneticilerine açan Erbil onlardan da olumlu cevap alınca, morali oldukça bozuk olan hocasını geceyarısı arayarak teklifini iletti. Sıkıntılı bir anında gelen bu ilginç teklife balıklama atlayan Beyaz "sen ve ben yani iki AKP muhalifi canlı yayında ona buna atıp tutar, hükümete çatar, ortalığı birbirine katar ve reytinglerimize reyting katarız. İstersen İDO deniz otobüslerinde 24. kanalı seyretmenin ve AKP'ye oy vermenin caiz olmadığına dair fetvalar bile verebilirim. Hatta Başbakanı bile sertçe yerebilirim" dedi.

Sarışın Hoca

Alınan karara göre Beyaz Hoca, 50 sarışının ardından sarı perukla "Sarışın Hoca" diye podyuma çıkacak ve yarışmacı bayanlara moral, taktik, fetva ve ödül verecek.

Bilindiği gibi Zekeriya Beyaz, Esenler'de sadece 3066 kişiden oy alarak 7. olabilmişti.

NOT: "algkts" rumuzlu değerli yorumcumuza verdiği fikir için teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Rıfat Yörük/Habervaktim.com/Mizah

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Kültür Sanat Haberleri