Meğer Demirel ölüymüş (KARA MİZAH)

"Baba, Su Müdürü, Barajlar Kralı, Morrison Süleyman, Çoban Sülü, Şapka, Bir Bilen, Antrenör, Zenit Süleyman, Güniz Sokak" gibi lakaplarıyla tanınan 9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel'in aslında öldüğü ancak Ergenekoncuların dublör kullanarak hala yaşıyorm

Araştırmacı-Karıştırmacı muhabirimiz Sıtkı Sıyrıldı'nın aldığı bir ihbar üzerine yaptığı derin araştırmalar kendisini taa Mersin'in Silifke ilçesi Taşucu beldesine kadar götürdü.

Buradaki mezarlıkta bulunan tüm mezarları tek tek inceleyen Sıtkı Sıyrıldı birden "buldum" diye bağırdı ve hemen cep telefonuyla merkezimizi arayarak bilgiyi verdi. Ancak bu bilgi hepimizi gerdi. Gerçekten orada yatan Demirel'se halen Güniz Sokak'ta oturan ve her fırsatı değerlendirerek konuşmalar yapan "şapkalı" kimdi?

Hemen arkadaşımıza mezartaşı üzerindeki bilgileri sorduk ve çektiği fotoğrafı yollamasını istedik. Fotoğrafta görüldüğü gibi taşta gerçek doğum tarihi olan 1 Kasım 1924 yazılıydı. Ancak ölüm tarihi olarak 28 Şubat 1997 tarihi vardı. Yaptığımız araştırmalar sonucunda Demirel'in, millete en büyük ihanetini gerçekleştirdiği 28 Şubat kararlarını imzaladıktan sonra o gece kalp krizinden öldüğünü ancak Ergenekoncuların bu gerçeği sakladıklarını ve 12 yıldır yerine kendisine çok benzeyen bir dublör kullandıklarını ortaya çıkardık.

"Bize göre o zaten ölmüştü"

Konu hakkında görüşlerini aldığımız bazı vatandaşlar ise "yaşasaydı bile çok şey fark etmezdi. Gerçekten de Demirel 28 Şubat sürecinde takındığı darbeci tavırla zaten bizim nezdimizde mevta haline gelmişti. Anlamlı bir günde vefatı da adeta ihanetinin tescili olmuş. 'Yaşayan ölü' olmaktansa mezarda olması kendisi için de hayırlı bir sonuç" dediler.

Güniz Sokak'taki evine giderek kendisiyle görüşmek istediğimiz "çakma Demirel" ise niyetimizi öğrenince bizi içeri almadı. Almazsan alma Süleyman, bu dünya sultan Süleyman'a bile kalmadı.

Rıfat Yörük/Habervaktim.com/Kara Mizah

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Kültür Sanat Haberleri